Home » Uw eigen homegym

Uw eigen homegym

Door admin

gym

Gezonde lifestyle

Een thuisgym hebben is de droom van iedere sporter; de twijfelaar, de beginner en de pro. Veilig en comfortabel thuis trainen, 24 uur per dag. Beeldt u eens in, een ruimte thuis met high-end kracht- en cardioapparatuur van Technogym. Een ruimte geheel in uw stijl en design. Met uw favoriete muziek en een Technogym coach die u motiveert tot het uiterste. In zo”n thuisgym heeft u echt tijd voor uzelf. Dit is een ruimte waar u zich goed voelt, werkt aan een gezond lichaam en verruimde geest, een betere houding en een sterk immuunsysteem.

Technogym is marktleider in de fitnessbranche met focus op wellness in de breedste zin van het woord. Elke dag ontwikkelen zij in hen Research & Innovation Centre nieuwe digitale innovaties, producten, trainingsprogramma”s en gezondheidsconcepten die bijdragen aan een totale wellnessbeleving.

Samen gaan zij voor een betere en gezondere wereld. Het Home Wellness-concept is ontworpen om uw welzijn en een gezonde levensstijl te ondersteunen. Zij willen een goed ontwerp, aandacht voor details en de elegantie van het product afstemmen op het design van uw interieur en een ruimte creëren die uw fysieke en mentale balans verbetert. Home Wellness combineert de beste training- en sportervaring in hun meest gewaardeerde ruimte: hun eigen huis.

Top of the bill design

Personal Line is dé productlijn op stijl en innovatie. Het omvat premium design fitnessapparaten voor cardio- en krachttraining thuis. De cardiolijn bestaat o.a. uit Bike Personal, Cross Personal en Run Personal.

De kracht omvat onder meer Rack Personal en Bench Personal. Een Kinesis Personal Vision mag hierin niet ontbreken. Kiest u voor de fitnessapparatuur van Technogym dan kiest u naast kwaliteit en duurzaamheid ook voor de nieuwste technologie en hoogwaardig Italiaans design van de Italiaanse ontwerper Antonio Citterio.

Technogym is wereldwijd marktleider in wellnessoplossingen.

Bekijk het aanbod van Technogym.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief