Home » Uw hele woning ingericht in één dag

Uw hele woning ingericht in één dag

Door admin

Verfijnde elementen

In no-time uw complete interieur samenstellen, dat is mogelijk dankzij de geraffineerde Blox-elementen.

Deze elementen omvatten onder andere eettafels, bartafels, salontafels, sidetables, tv-meubels en veel meer. Maar ook een complete slaapkamer in hotelsfeer met bijpassende nachtkastjes en dressoir.

Eenheid en stijl vloeien naadloos samen van woonkamer, slaapkamer tot badkamer, door hoogwaardige combinaties.

Eenheid in uw totaal interieur met een persoonlijke touch

Blox is een serie losse elementen, waarbij hoogwaardige materialen gecombineerd worden tot een tijdloze en luxueuze inrichting.

U kunt kiezen uit twee kleuren natuurlijk geborsteld eiken of elke RAL kleur naar keuze, hoogwaardig gespoten op natuurlijk geborsteld eiken fineer.

Daarnaast zijn er nog vier kleuren hardsteen én vier kleuren stoffering. Dankzij de vele combinaties is het samenstellen van een complete tijdloze interieur zo gedaan voor u.

De gekozen elementen zijn leverbaar uit voorraad, worden met zorg verpakt en verzonden naar het gewenste adres. Dankzij de bijgesloten handleiding kunt u de meubelen eenvoudig in een kort tijdsbestek monteren.

A timeless style

In een luxe en tijdloze stijl uw kantoor inrichten? Blox Luxury Furniture maakt dit mogelijk. Bovendien is het mogelijk om uw woning in dezelfde kleur én stijl in te richten.

Dankzij de verfijnde losse elementen, in combinatie met houten bladen of stenen vormt Blox haar speciale stijl.

Kortom, deze vakspecialist is uniek maar bovendien de enige leverancier die met prachtige, elegante materialen uw interieur samenstelt.

 

Wilt u zien wat Blox Luxury Furniture kan realiseren? Neem een kijkje in de showroom https://360fabriek.nl/bloxluxuryfurniture.nl

Wilt u meer weten over deze vakspecialist? Klik dan hier

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief