Home » Van der Valk Duiven

Van der Valk Duiven

Asselux

Door marketing

Hotelbar & lobby

De oude lobby en bar van Van der Valk Duiven zijn getransformeerd naar sfeervolle ruimtes. De lobby is een ruimte geworden waar je niet alleen incheckt of op je taxi wacht, maar ook een plek waar je je even terug kunt trekken voor een boekje of met een groep aan het vergaderen bent. Er zijn fijne hoeken en zitjes gecreëerd waar je in alle rust en geborgenheid kunt vertoeven. Ook de hotelbar is volledig gerenoveerd, waarbij de bar in het hart van de ruimte is gepositioneerd. De aardse tinten en het rustige kleurenpalet is de basis die interieurarchitect Hans Kuijten in zijn gehele ontwerp heeft doorgevoerd en waar Asselux aan bij heeft mogen dragen.

Maatwerk receptiebalie

In opdracht van Nijboer Interieur zijn er fraaie maatwerk elementen vervaardigd in eigen productie. Bij binnenkomst loop je als bezoeker gelijk naar de eyecatcher van de lobby; de receptiebalie. De balie is voorzien van grootformaat dun keramiek (Exclusive Marble Green), een groene marmerlook welke mooi opgaat in het rustige kleurenpalet.

Maatwerk achterwanden, plateaus en bar

De groene marmerlook van de receptiebalie ziet men terugkomen in de hotelbar als design achterwanden en inlegplateaus. Deze zijn speciaal voor dit project op maat gesneden en aangeleverd. De bar is hét middelpunt van de hotelbar. De bar bladen zijn gerealiseerd in eigen productie en vervaardigd uit materiaal van Dekton, een fraaie composiet.

Meer zien van bovenstaand project, bekijk het hier

 

Ontdek de vele vaardigheden van Asselux

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief