Van klassiek tot modern

Al bijna 25 jaar verkoopt H&T vloeren hoogwaardige houten vloeren …

“Wij zijn een van de weinige bedrijven die alles van A tot Z regelen, van advies en verkoop tot het leggen en afwerken van de vloeren”, Aldus Kees van Tilburg, oprichter en eigenaar van het gerenommeerde bedrijf. Een nieuwe vloer koopt u misschien maar een of twee keer in uw leven en bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw interieur.

Geen makkelijke keuze dus, vooral omdat er zoveel mogelijkheden zijn. ”Daarom is goed advies zo belangrijk. En daarin zijn wij gespecialiseerd”, zegt de gedreven eigenaar.

Unieke sfeer

Wat uw smaak ook is, bij H&T Vloeren is het mogelijk: van klassiek tot modern, van multiplank tot massief hout, van visgraat tot Hongaarse punt. “Op dit moment zijn gebrande, of ‘verbrande’ vloeren erg in opkomst”, vertelt de eigenaar gepassioneerd. Deze hebben een rijke uitstraling met een grijs-zwarte kern. Een bijzondere vloer, die een unieke sfeer geeft aan uw woning.

Di Legno

Een ander product dat een buitengewone uitstraling geeft aan uw interieur is een eikenhouten vloer van Di Legno. Een uniek product, waarvan H&T Vloeren de hoofddealer is. Deze vloer heeft het voorkomen en de gerijpte uitstraling van een edel, doorleefd parket dat jaren oud is. “Deze vloer wordt op een unieke manier verkleurd of vergrijsd. Het is een bijzonder, niet na te maken product”, aldus Kees van Tilburg.

Vloerverwarming

Een trend waar H&T Vloeren rekening mee moet houden is vloerverwarming, aangezien dit tegenwoordig in bijna alle nieuwbouwhuizen voorkomt. “Wij hebben er studies op nageslagen om ervoor te zorgen dat we alles weten over het gebruik van houten en PVC-vloeren in combinatie met vloerverwarming. Wij hebben hier veel ervaring in en zijn hierin dan ook gespecialiseerd”, zegt de trotse eigenaar.

 

Eigen vloerleggers en parketteurs

Al sinds de oprichting in 1995 beschikt het bedrijf over eigen, zeer ervaren vloerleggers en parketteurs. “Sommige parketteurs zijn al vanaf het begin bij mij in dienst”, aldus Kees van Tilburg. Waarom goede, ervaren vloerleggers zo belangrijk zijn? “De leggers zijn een verlengstuk van mij. Dankzij hen kan ik iets betekenen voor de klant. Ik ben de begeleider, de adviseur. Ik ben eigenlijk een soort vloerarchitect. Ik maak als het ware een ontwerp, maar dat ontwerp moet nog wel worden uitgevoerd. En dat moet goed gebeuren.”

 

H&T Vloeren