Van koeienstal tot prachtig woonhuis

Doordacht interieur- en lichtontwerp

Studio MBC heeft een interieur- en lichtontwerp mogen maken voor deze oude koeienstal die wordt omgebouwd tot woonhuis.  Een entresol is ontworpen met zicht op de gehele stal. Als scheiding/roomdevider is er een grote keuken ontworpen om de zeer grote ruimte te breken. Aan de achterzijde van de hoge kastenwand in de keuken is een werkplek gecreëerd.  

Vanuit de ruimte onder de entresol, de eettafel en keuken heb je altijd zicht op de tuin.  Om de grote zithoek een behaaglijk en knus gevoel te geven is er over de hele breedte van de wand een grote wandmeubel ontworpen met zitplekken, gas haard en vakken voor accessoires. Een leuk detail: het pad van klinkers lijkt door te lopen aan de andere kant van de spiegel.  

De verlichting maakt de ruimte nog spannender.  

Unieke visie op wonen

Studio MBC wordt gerund door Miriam Borsboom Capelle. Haar visie op wonen en werken, het persoonlijk contact met de klant en haar ervaring in het uitvoeren van totaalconcepten ziet u terug in haar werk.

Miriam richt zich met Studio MBC op exclusieve woon- en werkruimtes waarbij maatwerk, verlichting en hoge kwaliteit van oplevering voorop staan. Miriam weet ruimtes, particulier of zakelijk, te doorzien en wordt daarom al graag in vroeg stadium betrokken bij nieuwbouw of renovatie plannen. Studio MBC werkt al sinds 2012 aan het ontwerpen van interieurs en op maat gemaakte lichtplannen. Er is ruime ervaring in zowel particuliere ontwerpen als zakelijke oplossingen.

Lees hier meer over Studio MBC … 

Maak kennis met interieur- en lichtontwerpster!

Miriam Borsboom Studio MBC.