Home » Van toneelbeeld naar interieurbeeld

Van toneelbeeld naar interieurbeeld

Door admin

Kennismaking met beeldmaker Patrick Meis.

Aantrekkelijke beelden die spreken

Patrick Meis heeft een passie voor beeld, vormgeving en verhalen en is gespecialiseerd in architectuur-en interieurfotografie. Zijn kwaliteit om de verbinding tussen abstractie, compositie en balans te zien en te vertalen, maakt hem tot een veelgevraagde professional.

In zijn werk als onafhankelijke fotograaf en videograaf staan toewijding, vakmanschap en aandacht voor detail centraal.“Mijn doel is om mooie verhalen te vertellen door intrigerende en betekenisvolle beelden te maken die recht doen aan de inhoud en de bedoeling van de maker.”

Prachtige en sprekende foto”s van interieur, architectuur, design, food en lifestyle geven zijn rijk en gevarieerd portfolio vorm. Voor EXCELLENT Magazine fotografeert hij luxe woningen, bijzondere (horeca)hotspots en aansprekende mensen. Met enige regelmaat verzorgt hij tevens het coverbeeld van het magazine.

De bron

In de jaren “80 en “90 groeide Patrick uit tot een van de bekendste theaterfotografen van Nederland en werkte hij in opdracht van een paar grote gezelschappen. In die tijd werkte hij aan zijn ontwikkeling en vond hij zijn huidige stijl in ”“ en liefde voor ”“ de interieurfotografie.

Soms grafisch, dan weer meer abstract, maar hij construeert het beeld altijd vanuit rust en betrokkenheid. Zijn eigen benadering van vorm, licht en kleur is een erfenis van zijn theaterachtergrond die hem nu goed van pas komt.

Zienswijze

De zienswijze in combinatie met de werkwijze en het inzetten van professionele camera”s en lenzen typeren zijn werk. Alleen het beste resultaat telt. Hij schuwt een arbeidsintensieve manier van opnemen en post-productie niet.

Vrijwel altijd bestaat het eindresultaat uit wel negen samengevoegde beelden om zo een uitmuntende kwaliteit te bereiken. Derhalve kunnen de beelden worden gebruikt voor alle bedenkbare doeleinden, zoals bijvoorbeeld drukwerk, boeken, fine art of groot formaat printing.

Opdrachtgevers

Patrick Meis werkt in het binnen- en buitenland in opdracht van luxe magazines en architecten, interieurontwerpers, designers en creative minds in het hogere creatieve segment van onze samenleving.

Patrick Meis, aangenaam.

Ontdek de mogelijkheden bij Patrick Meis! Klik hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van recentelijke prachtbeelden door u hier aan te melden voor de (kwartaal)nieuwsbrief!

 

P A T R I C K  M E I S 

Photographer and videographer

info@patrickmeis.nl 

Tel: + 31 (0)6 27 16 25 97

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief