Home » Van top tot teen in natuursteen

Van top tot teen in natuursteen

Door admin

Hardsteen

De buitengevel van dit project is op de beneden verdieping voorzien van hardsteen. De authentieke gevel is gerestaureerd naar originele staat.

Soorten natuursteen

Aan de binnenzijde van het herenhuis hebben de specialisten van Jan Reek natuursteen veel verschillende kamers voorzien van verschillende soorten natuursteen, marmer en keramiek.

In de hal is marmer toegepast die in openboek patroon is geplaatst. Er is gekozen voor marmer Statuario.

Chique toepassingen

De trap naar de kelder is voorzien van Antique bleu light marmer.

In de kelder is de vloer en een badkamer voorzien van Travetin Light Fenetum.

Prachtig werkblad met spoelbak

De keuken hebben zij voorzien van een prachtig werkblad met spoelbak in hetzelfde materiaal, BelvedÁ¨re leather (Braziliaans kwartsiet)

De vloer in de keuken is net als de trap naar de kelder van Antique bleu light marmer.

Badkamers voorzien van keramiek

Verder beschikt deze woning over vier badkamers. Twee badkamers zijn voorzien van keramiek van het merk Neolith, in de kleur Calacatta.

Er is hier gekozen om rondom lambrisering te plaatsen en in de natte ruimte is hij tot plafondhoogte. Naast de design nis is ook de drain gemaakt van hetzelfde materiaal.

Lambrisering aan de wand

Voor een andere badkamer is ook gekozen voor een lambrisering aan de wand en de natte ruimte tot aan het plafond bekleed, deze is voorzien van Arbescato marmer met doorlopende adering.

Marmeren badkamer

Bij de vierde badkamer is naast de vloer ook de wanden afgewerkt met Light cream bruin marmer, het apart geplaatste toilet bij de badkamer is ook voorzien van een vloer van Light cream bruin marmer.

Leer Jan Reek natuursteen kennen!

Klik hier voor meer informatie over de natuurstenenspecialist. 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief