Home » Varende perfectie van Bertram Beerbaum

Varende perfectie van Bertram Beerbaum

Door admin

Interieur van luxe jacht

Enkele jaren geleden vertelde Bertram Beerbaum tijdens een interview met EXCELLENT magazine dat het hem wel wat leek om eens een luxe jacht in te richten. Het zijn uiteindelijk opdrachtgevers voor wie Kabaz in Laren al meerdere droomverblijven in binnen en buitenland creëerde, die het mogelijk maakten.

“Een prachtige opdracht natuurlijk; in samenspraak met de opdrachtgever en de designafdeling van het botenmerk Riva een jacht van 27,5 meter mee-ontwerpen en inrichten”, alsdus de mede-eigenaar van Kabaz.

Luxueuze styling

Het veelzijdige en op zeer hoog niveau opererende architectenbureau ontwerpt exterieurs en interieurs, treedt op als bouwmanager en is onder meer bedreven in het stylen van luxe woningen.”

“Maar het inrichten van een boot? “Daar moet je weer met heel andere zaken rekening houden”, vertelt Bertram.

Strategische inrichting

“Zo moet je bij het inrichten van de dekken zorgen dat de spullen makkelijk en snel verplaatst kunnen worden in verband met de dagelijkse schoonmaak en dien je te zorgen dat accessoires en zaken als glazen en servies niet zo maar kunnen verschuiven bij de eerste de beste golf. Het was een heerlijk project, omdat we ook hier veel breder hebben kunnen denken dan alleen het interieur. Van de kleding van het personeel en de kleur van de romp tot de bekleding van de tenderboot, over elk detail hebben we nagedacht.”

Kloppend tot in de details

Overeenkomstig met de prachtige uitstraling van de residentiële en hospitality-projecten uit het rijke portfolio van Kabaz, is ook de inrichting van het jacht van een grote schoonheid en klopt alles tot in het kleinste detail.

Stijlvolle meubels van topmerken zoals Minotti, Flexform en Molteni zorgen voor een luxe uitstraling van het interieur van het jacht, dat onder meer bestaat uit een fraaie living, exclusieve privéruimtes voor de opdrachtgevers, een luxe gastenverblijf en enkele buitenruimtes.

“Het exterieur van de boot is strak en modern vormgegeven. Door aan de binnenzijde aardse en zachte tinten en natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen en leer toe te passen, ontstaat een prettige balans in het geheel”, legt Bertram uit.

Fotografie: Ewoud Rooks. 

Realisatie dankzij high-end studio Kabaz Studio 

Kabaz Atelier vindt u aan Brink 9 te Laren.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief