Home » Veel woonplezier met EXCELLENT magazine

Veel woonplezier met EXCELLENT magazine

Door admin

Nieuwste uitgave van het woonblad

Ontdek het heerlijke buitenleven …

Wij introduceren de nieuwste uitgave van het woonblad EXCELLENT magazine. In deze uitgave lichten wij diverse outdoor-items uit, waaronder tuinmeubilair, zonwering, zwembaden, tuinen, overkappingen, bijgebouwen en buitenverlichting.

Na het lezen van deze uitgave weet u precies hoe u uw tuin verder vorm wenst te geven, wat voor meubilair u toe wilt passen en wordt u geïnspireerd door de vele groenrijke aspecten.

Bestel de outdoor-editie

De nieuwste editie van het woonblad verschijnt per begin mei! U kunt het magazine verkrijgen voor € 11,20 (inclusief verzendkosten).

Deel uw persoonlijk gegevens hieronder!
Wist u dat u goedkoper af bent met een jaarabonnement op het woonblad?

Jaarabonnement op het woonblad

Met een jaarabonnement op het woonblad EXCELLENT magazine, leest u niet alleen de hot topics over het buitenleven in 2022, maar ook andere, uitgelichte woononderwerpen. Zo ontvangt u een zestal edities in uw brievenbus voor € 39,50.

Wat dacht u van échte keukentrends? Of ontwikkelingen op het gebied van Smart-Home? Een warme uitgave waar u diverse soorten haarden in voorkomen? Of liever alles op het gebied van moderne en klassieke badkamers? Naast de uitgelichte special mag u in iedere uitgave de nieuwste projecten van welbekende (interieur)architecten verwachten.

Door bovenstaand formulier machtigt u ons tot het versturen van de factuur naar uw mailadres. 

Benieuwd wat u van het woonblad mag verwachten?

Welbekende architecten

U treft diverse projecten aan in het magazine van o.a. Niels Maier, Monique des Bouvrie, Piet Boon, Mariska Jagt, Bertram Beerbaum, Hans Kuijten, Marcel Wolterinck en Linda Pol. Echte ontwerpers aan de top binnen de woonbranche, die u veel kijkplezier bieden wegens de vele spraakmakende beelden van hun projecten. Stijvolle landhuis, grandioze villa’s, paradijselijke jachts, gerestylde topinterieurs, gloednieuwe restaurants op in populaire steden, gloednieuwe showrooms van diverse woonmerken en enkele aspecten op het gebied van lifestyle.

Tikkeltje lifestyle

Iedere uitgave lichten wij een beleving uit in de zin van een gloednieuw racemonster. Zo sturen wij één van de architecten op pad om de auto te ervaren. Om deze beleving zo goed mogelijk in kaart te brengen zullen wij hun ervaring met je delen. De ervaring van hun rit wordt zo goed mogelijk in kaart gebracht met behulp van gave beelden!

Ter aanvulling van het aspect lifestyle delen wij diverse recepten van topchefs, zodat u zelf de sterren van de hemel kunt komen in uw eigen keuken. Tevens mag u denken aan reisinspiratie, zodat het boeken van uw droomvakantie alleen nog maar makkelijker wordt. Zoals u merkt bieden onze variërende samenwerkingen een vullend woonblad met een tikkeltje lifestyle.

Shopitems

Neem een kijkje in diverse woonwinkels door onze shoppagina’s te bekijken. De woonwinkels presenteren hun hot items in het woonblad van 2022. Echte woonpareltjes in de zin van unieke meubelstukken en leuke accessoires.

Vastgoed

Mede-dankzij onze samenwerkingspartner Baerz & Co zijn wij in staat om een exclusief woningaanbod te presenteren van vele makelaars binnen het hoger- en topsegment. De makelaarspagina’s bieden u een kijkje in de woning en bieden hiermee extra inspiratie om uw woonpaleis thuis te realiseren. En mocht u er helemaal weg van zijn? Wat houdt u dan nog tegen om de ambiance te ervaring door een bezichtiging te plannen met de betreffende makelaar?

EXCELLENT-nieuwsbrief

Aangezien het woonblad eens per twee maanden uitkomt, kunnen wij ons voorstellen dat u behoefte hebt aan meer hoogwaardige woonitems. Wij spelen op uw behoefte in door u wekelijks de digitale EXCELLENT-nieuwsbrief toe te sturen.

Wij schrijven u in zodra u het EXCELLENT magazine bij ons besteld óf ervoor kiest om trouwe abonnee te worden door te kiezen voor het jaarabonnement. Als nieuwsbrief-lezer heeft u het privilege om van diverse acties te profiteren.

In deze nieuwsbrief treft u onder andere high-end interieurs aan, uitmuntende architectuur, nieuwe productlanceringen, outlets met high-end woonmeubilair, nationaal & internationaal woningaanbod én andere aspecten die uw levensstijl weten te verrijken.

Mocht u geen bestelling willen voltooien, maar toch wekelijks op de hoogte willen blijven van onze nieuwsbrief? Schrijf u in aan de rechterzijde van onze website.

EXCELLENT magazine team

Een team, een taak, zo luidt de teammissie. Zo staan zij onze trouwe adverteerders, abonnementhouders en lezers met plezier te woord.

Het team van EXCELLENT magazine zit met hun neus op de nieuwste woontrends en ontwikkelingen die terugkomen in een grote diversiteit aan indrukwekkende reportages.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief