Home » Veelzijdig portfolio aan tuinen

Veelzijdig portfolio aan tuinen

Door admin

Diverse tuinstijlen

Een blik op het portfolio van het kwaliteitsbedrijf leert dat Kamsteeg Tuinen zich niet beperkt tot één enkele tuinstijl. We zien landschappelijke tuinen, stadstuinen, strakke tuinen, boerderijtuinen, Ibizatuinen en natuurlijk de bekende strandtuinen.

Want met dit, door hem zelf bedachte, concept zette Sander Kamsteeg zijn bedrijf in 2009 echt op de kaart. De gerealiseerde strandtuin sleepte immers de prestigieuze titel Tuin van Jaar 2009 in de wacht.

“We hebben inmiddels heel wat strandtuinen aangelegd en het is nog steeds elke keer een feestje. Als een strandtuin aansluit bij de natuurlijke, waterrijke omgeving en zorgt voor een vakantiegevoel in de tuin van de opdrachtgever is dat een prachtig gezicht”, glimlacht Kamsteeg.

Hij vervolgt: “Maar al onze tuinen sluiten natuurlijk aan bij de woning of het bedrijfspand en de omgeving. Een fraai totaalbeeld en een verrijking voor de opdrachtgevers. Mooie en stijlvolle tuinen die het hele jaar boeien en uitnodigen.”

“Groot of klein. Een tuin van het formaatje postzegel tot een immens landgoed. We realiseren tuinen met een goed gevoel. Daar gaan we al meer dan twintig jaar voor en dat blijven we doen, want net als uw interieur moet ook uw tuin bij u passen.”

Wilt u meer weten over onze professional Kamsteeg Tuinen? Klik hier 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief