Veelzijdige collectie aan fornuizen

Boretti presenteert …

Nieuwe variant in Milano collectie

Boretti breidt de Milano serie uit en lanceert twee nieuwe type fornuizen. Het iconische design en de meest kwalitatieve materialen staan garant voor een luxueuze moderne stijl en brengen de Italiaanse sferen naar jouw keuken. De nieuwe Milano fornuizen zijn eenvoudig in gebruik en zijn verkrijgbaar in een gas- en een inductievariant.

Flexibel & efficiënt

De inductiefornuizen bevatten vijf zones, waarvan twee flex-zones aan de linker- en de rechterkant. Dit geeft de eindeloze vrijheid om te experimenteren met verschillende soorten pannen en bakplaten.

Daarnaast beschikt de nieuwe Milano niet alleen over een tal van handige functionaliteiten, maar is het fornuis ook gemakkelijk te reinigen.

Zo is de ovenkuip van emaillen en verwijderen de zelfreinigende katalytische wanden aan de zijkanten en de achterzijde opspattend vet door oxidatie bij temperaturen boven de 200°C

Gebruiksvriendelijk & veilig

Naast het kenmerkende Italiaanse design, bieden de nieuwe Milano-fornuizen talloze functies die het koken eenvoudiger, maar ook veiliger maken. Zo bevatten ovens twee sets telescopische geleiders voor het veilig in0 en uitladen van gerechten.

Het fornuis heeft softclose deuren, twee multifunctionele hetelucht ventilatoren, een gril- draaispit en zijn alle elektrische ovens instelbaar van 40°C tot 300°C dit in tegenstelling tot de standaardovens van 50°C – 250°C).

Met dank aan | Boretti, Milano Collectie