Home » Veelzijdige kachel- en haardenspecialist

Veelzijdige kachel- en haardenspecialist

Door admin

Ruim aanbod

Op maar liefst 1500 vierkante meter toont het 35 jaar oude familiebedrijf Wichink Kruit Kachelspeciaalzaak een zeer breed scala aan kachels, schouwen en haarden.

In de in Zutphen gelegen inspiratieruimte zien we onder meer zo”n 400 vrijstaande haarden en kachels van de grote en kleinere merken uit de haardenbranche en maar liefst 150 brandende inbouwhaarden in allerlei stijlen opgesteld. Van strak en modern tot weelderig en klassiek.

Uniek maatwerk

Het klantgerichte bedrijf verzorgt het gehele traject in eigen beheer. Van demontage tot het plaatsen van het object. Van het ontwerpen tot de laatste puntjes op de i en het latere onderhoud van de kachel.

Wichink Kruit Kachelspeciaalzaak is als erkend installateur aangesloten bij InstalQ. In de eigen hout- en metaalwerkplaats creëren ervaren vakmensen uw droomhaard of -kachel op maat. Passend bij de woning en ruimte en aansluitend op uw verwachtingen.

Wensen staan centraal

De creatieve medewerkers van het kwaliteitsbedrijf gaan graag met uw wensen aan de slag en vertalen uw droom van papier, naar een 3D-ontwerp en uiteindelijk naar de werkelijkheid.

Wichink Kruit Kachelspeciaalzaak ontvangt u graag in de fraai ingerichte showroom en toont u met liefde het brede assortiment aan hout- en gaskachels, elektrische kachels, hout- & pellet cv-haarden, rookkanalen, accumulerende haarden, schouwen en duurzame energiesystemen, zoals pelletketels, houtvergassers en zonnecollectorsystemen.

Een haard in een aardgasvrije woning

Geen aardgas maar toch genieten van de sfeer en vele gemakken van een gashaard? Kies dan voor een gashaard op (bio)propaan. Deze haarden worden aangesloten op een gasfles, deze wordt in de buitenlucht geplaatst, met een geventileerde box van hout of staal om deze flessen uit het zicht te onttrekken.

Woont u in een appartement waarbij er geen mogelijkheid tot een gasaansluiting of afvoer is, kies dan voor een duurzaam en milieuvriendelijke haard op elektra. In de showroom staat een ruim assortiment van diverse merken opgesteld.

De meeste elektrische haarden hebben de mogelijkheid om ook tot 2 kW. te verwarmen, zodat u in uw woning met alleen vloerverwarming ook kunt genieten van een warmtebron.

Benieuwd naar wat Wichink Kruit Kachelspeciaalzaak kan betekenen voor u? Klik hier om contact op te nemen.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief