Home » Vergroot uw leefgenot met tuinverlichting

Vergroot uw leefgenot met tuinverlichting

Door admin

Perfect lichtplaatje

“Wij realiseren sfeervolle en sprookjesachtig verlichte tuinen. ons demonstratieteam zoekt ter plekke samen met de klant naar de meest ideale opstelling, zodat wij als lichtkunstenaars het perfecte plaatje met licht kunnen creëren. volledig passend bij de klant, de tuin, de omgeving en de Woning”, geeft Lars Mallant, oprichter en mede-eigenaar van het exclusief opererende Rainforest Lighting, aan.

“Waar hoveniers en installateurs tuinverlichting erbij doen, is het voor Rainforest Lighting de core business. door onze kennis, expertise en unieke aanpak Weten wij lichtperfectie in een tuin te realiseren. Wij verkopen geen lampen, Wij creëren emotie en beleving.”

Verrijking van de tuin

Het in Huizen gelegen bedrijf werkt louter met lampen van Europese topkwaliteit en blinkt uit in sfeervolle tuin- en landschapsverlichting en een uitmuntend serviceniveau. Het kwaliteitsbedrijf verrijkt reeds bestaande tuinen, maar maakt ook van nieuw aan te leggen tuinen absolute droomplaatjes.

“De voor ons ideale situatie is als we bij een nieuw aan te leggen tuin al in de beginfase bij het project betrokken zijn. Door samen met de hovenier en/of tuinarchitect aan de tekentafel te zitten, kunnen we direct bepalen waar en hoe de bedrading van de toe te passen verlichting dient te komen.”

“Zo voorkom je ongewenste problemen als de tuin eenmaal is aangelegd. In het geval van nieuwbouw denken we ook graag met de architect mee over de ideale plekken voor het plaatsen van gevelverlichting”, aldus Lars, die elk project met een vast klein team van flexibele vakspecialisten ”“ waaronder een driekoppig demonstratieteam ”“ door heel het land uitvoert. Over het steeds weer imponerende resultaat van de werkzaamheden is hij duidelijk.

“Een goed verlichte tuin vergroot echt je leefgenot en je gevoel van veiligheid. Je hebt “s avonds en “s nachts immers een goed zicht op je tuin en het levert natuurlijk een prachtig plaatje op. Een sprookje achter en rondom je woning.”

Fotografie | Peter Baas

Meer weten over Rainforest Lighting? Klik hier

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief