Home » Verlichtingsplan op maat

Verlichtingsplan op maat

Door admin

Verlichting is meer dan licht

De juiste verlichting zorgt voor een aangename woon- en werksfeer. Of u nu gaat voor nieuwbouw of renovatie van een woonhuis of kantoor of verlichting van uw tuin. Billekens licht & advies zorgt voor een uitgekiend verlichtingsplan op maat.

Persoonlijke benadering

In een passend lichtplan sluit de sfeer perfect aan op de functie. Maar omdat geen enkele ruimte hetzelfde is, smaken en stijlen verschillen en het aanbod van verlichting enorm groot is, vraagt het maken van een goed lichtplan om een vakkundige benadering. Die vindt u bij Joop Billekens. Voor hem begint het ontwerpen van een goed lichtplan met kijken, luisteren en het stellen van de juiste vragen.

Wat is de functie van de ruimte? Hoe is het interieur ingedeeld? Welke kleuren en materialen zijn er toegepast? Samen met u gaat hij op zoek naar de juiste accenten en de perfecte balans tussen licht, donker, schaduw en design. Niet alleen in uw huis maar ook in uw tuin. Met een goed lichtplan kunnen planten, bomen en (kunst)objecten mooi worden uitgelicht. Zodat u in de zomer optimaal van uw tuin kunt genieten en in de winter mooi zicht heeft vanuit huis.

Showroom

In de stijlvolle showroom in Nuenen kan Joop Billekens u een veelheid aan verlichting, sferen en projecten laten zien en ervaren. Desgewenst komt hij naar u toe om de situatie ter plaatse op te nemen en te vertalen in een lichtplan op maat. In alle gevallen kunt u uiteraard ook rekenen op een deskundig advies en vakkundige installatie.

Professionele aanpak

Verlichting heeft ook grote invloed op hoe mensen zich voelen in een kantoor, winkel of showroom. Ook daar verdient het lichtplan een professionele aanpak. Er moet worden voldaan aan de Arbo-eisen en ook milieu- en energienormen wegen zwaar. Billekens licht & advies werkt daarom nauw samen met interieurarchitecten en andere specialisten. Dit resulteert in verlichtingsconcepten die zorgen dat mensen met meer plezier werken en die aansluiten bij de sfeer die u met uw bedrijf wilt uitstralen.

Dit project is gerealiseerd door Billekens Licht & Advies

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief