Home » Vernieuwde buitenmeubelen

Vernieuwde buitenmeubelen

Door admin

Buitenmeubelen en tuinaccessoires

Het vernieuwd assortiment buitenmeubelen en tuinaccessoires van MisterDesign zorgt voor een heerlijk zorgeloos buitenseizoen. Zij nemen u mee langs een aantal gerenommeerde merken waarvan verschillende hoogwaardige designs zowel op de website als in de winkel van MisterDesign te bewonderen zijn.

Kettal Maia

Het strak gespannen Marengo koord van de Maia meubelen is in op ambachtelijke wijze in een opvallend strak patroon geweven, compleet naar de visie van de ontwerpster. Patricia Urquiola combineert namelijk graag oude ambachtsvormen met nieuwe innovatieve materialen. De geometrisch gevlochten zitting rust op een aluminium onderstel, dat voorzien is van een gekleurde weerbestendige polyesterpoedercoating. Daarnaast zijn de Maia meubelen ook verkrijgbaar met een onderstel van warm teakhout. De ruime zitschalen bieden meer dan genoeg ruimte om heerlijk comfortabel in achterover te zakken, waardoor het gevoel ontstaat dat de tuin een verlengde van het interieur is.

Driade Tokyo Pop

Van een afstand lijken de silhouetten van de Tokyo Pop meubelen verdacht veel op kunstwerken. Wie dichterbij komt zal zien dat de vormen verrassen met hun slim ontworpen lijnen.

De dunne scheidingslijn tussen sculptuur en meubel wordt verkend in de meubelserie, die ontworpen is door de Japanse kunstenaar en ontwerper Tokujin Yoshioka.

De sensuele organische lijnen volgen op een zachte, comfortabele manier de rondingen van het lichaam. Alle Tokyo Pop meubelen zijn vervaardigd uit polyethyleen dat zijn stevige vorm heeft gekregen in een mal, waardoor de unieke eyecatchers bestand zijn tegen alle weersinvloeden.

Dedon Mbrace

De geweven vezels van de hoge leuningen van de MBRACE serie voelen, zoals de naam al doet vermoeden, als een fijne omarming. Het luchtige, strakke patroon van het traditionele handgeweven vlechtwerk heeft een bijzonder luxueus motief.

De combinatie van het weefwerk en de uitnodigende vorm van de kuip maakt dat de stoel aanvoelt als een cocon die rust op een onderstel van warm teakhout. Het contrast tussen het gedetailleerde vlechtwerk en het natuurlijke hout resulteert in een ontspannen harmonie waar vanwege het weerbestendige en duurzame materiaalgebruik ieder seizoen eindeloos van genoten kan worden.

Extremis Virus

Van bovenaf gezien heeft de Virus picknicktafel een speelse vorm met een rond middelpunt en uitstekende armen die de zittingen vormen. De compacte, speelse tafel en krukken in één zijn ideaal om samen van momenten onder de open lucht te kunnen genieten. Als de zon te fel schijnt is een combinatie met een parasol gemakkelijk gemaakt, want die zal goed op zijn plek blijven staan door de opening midden in de tafel. Een regenbui is geen enkel probleem want het gestructureerd gepoederlakte staal is ook bestand tegen alle weersinvloeden. Daarnaast loopt regenwater gemakkelijk weg door de afvoergaatjes die over het blad verspreid zijn.

Het vernieuwde assortiment is afkomstig van MisterDesign

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief