Home » Verre van standaard keukens

Verre van standaard keukens

Door admin

Kloppend tot in de details

“Voor ons klopt alles, maar dan ook echt alles in deze keuken. Zelf hadden we al een globaal beeld van hoe de keuken eruit zou moeten komen te zien en met zijn ervaring, kennis en creativiteit heeft Raymond onze dromen perfectioneert en vervolges verwezenlijkt. ”

“De keuken heeft een prachtige uitstraling en is geheel naar onze wens en leefwijze gerealiseerd.”

“Elke dag weer genieten van het eindresultaat én het prachtige uitzicht dat we vanuit de keuken hebben”, aldus de tevreden bewoners die meer dan lovend zijn over het werk van keukenmeester Raymond Engelbertink en zijn bedrijf Keukenzinnig.

Van grote schoonheid

“In onze vorige woning was de door Raymond ontworpen keuken al de grote blikvanger. We hebben er zo”n veertien jaar heel veel plezier van gehad en nog steeds was de keuken perfect in orde en van grote schoonheid. Ook omdat het contact met Raymond toen zo prettig verliep, wisten we zeker dat we in ons nieuwe huis ook een door hem ontworpen keuken wilden”, geeft het koppel aan.

De warme uitstraling van de showroom en het hartelijke welkom van Raymond en zijn team zorgden voor een prettige kennismaking met de luxe inspiratieruimte van Keukenzinnig.

“En dat fijne gevoel hebben we tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken gehad. Raymond is aimabel, beschikt over ontzettend veel kennis en creativiteit en is enorm klantgericht. Hij gaat voor je door het vuur. Tijdens het project ontstond er geheel buiten zijn schuld om een probleem. Hij aarzelt dan niet en lost het op, zodat je als klant geen hinder ondervindt. Dat is echt ongekend.”

De imposante maatwerkkeuken van Keukenzinnig is zo ingedeeld dat de bewoners tijdens het koken en het borrelen aan het bargedeelte van het eiland vrij zicht hebben op de tuin en het landelijke uitzicht. De indelingen van de kasten en de situering van de apparatuur zijn door de ervaren Raymond Engelbertink geheel op de leefwijze van de bewoner aangepast, waardoor de keuken niet alleen van grote schoonheid is, maar tevens functioneel en praktisch.

De zwarte, houten achterwand oogt robuust en brengt warmte in de ruimte. Het composieten keukenblad heeft de uitstraling van marmer en geeft het totaalplaatje etra cachet. Een leuk detail is de verborgen deur richting de bijkeuken, die aan de linkerkant van de achterwand is geplaatst.

“Net als de binnenzijde van de kastjes is ook deze deur tot in het kleinste detail afgewerkt. Voor Raymond is alleen perfectie goed genoeg. Keukenzinnig is dan ook geen standaard keukenzaak, maar een zaak die gaat voor de allermooiste, allerbeste en voor de klant perfecte keuken.”

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief