Home » Verschillende kleuren stalen deuren

Verschillende kleuren stalen deuren

Blecks stalen deuren

Door Stagiair

Kleur van stalen deuren 

Bij het kiezen van stalen deuren zijn de opties eindeloos. Zo ook de kleur van de stalen deur. Men gaat ervan uit dat een stalen deur zwart hoort te zijn, maar niets is minder waar. Tegenwoordig zien we tinten als wit, brons en antraciet ook veel terugkomen in het interieur. 

Bronzen stalen deuren 

Op zoek naar stalen deuren die luxe en elegantie uitstralen? Dan zijn stalen deuren in kleur brons een prachtige mogelijkheid. De kleur brons wordt door middel van een sterke poedercoating op het staal gespoten. Dit wordt zorgvuldig gedaan, waardoor de bronzen deur decennia lang mee gaat zonder enige problemen. 

Stalen deuren in het wit 

Wit, een onschuldige kleur die perfect past in lichte interieur, denk aan de Scandinavische woonstijl. Zo is dat ook met witte stalen deuren het geval. De witte poedercoating wordt op de stalen deur aangebracht nadat de stalen deur in elkaar is gelast. De sterke poedercoating zorgt ervoor dat het wit een eeuwigheid blijft zitten. Wanneer zacht en licht belangrijk zijn in je interieur, is wit een creatieve en mooie oplossing. Wit wordt niet voor niks de kleur van perfectie genoemd. 

Stalen deuren in antraciet 

Tegenwoordig zien we in veel interieurs de kleur antraciet in stalen deuren terug. U kunt zelf misschien ook vinden dat zwart te hard in uw woning oogt. Dan is de keuze voor antraciet een creatieve oplossing. Antraciet schittert prachtig bij industriële interieurs maar passen ook in een rustig en licht interieur, omdat antraciet een stuk minder hard is. 

Zwarte stalen deuren 

Bent u op zoek naar tijdloos design? Dan is een zwarte stalen deur perfect voor u. Zwart is een stoere en moderne kleur, waardoor het bij elke inrichting past. Vooral bij een industriële inrichting komt een zwarte stalen deur goed uit. Match de stalen deur in het zwart met uw zwarte kozijnen of laat de deur een echte blikvanger zijn in uw lichte interieur. Alle combinaties zijn mogelijk. 

Ontdek de vele vaardigheden van BLECK stalen deuren

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief