Home » Verschillende kleurtinten

Verschillende kleurtinten

Door admin

2021 wordt een zacht jaar

Kleurspecialist Marie-Gon belooft ons dat 2021 op het gebied van kleur een heel zacht jaar gaat worden waarin onder andere de kleur lila, nu ook in het interieur, een hoofdrol krijgt.

Maar ook gradiants van crÁ¨me, camel en chocoladebruin zijn gewild, daarnaast is er een belangrijke rol weggelegd voor nude-tinten.

De onopvallende en bescheiden nude kleur zal in het interieur “dominant” aanwezig zijn. Of u deze kleuren als hoofd- of accentkleur toepast is afhankelijk van uw stijl en behoefte om de trends toe te passen in uw interieur.

Over Marie-Gon

Ze werkt meer dan 20 jaar als interieurontwerper en kleurexpert met klanten uit verschillende vakgebieden over heel de wereld. Zij hebben allemaal een grote liefde voor interieur.

Ze werkt onder andere voor de VT Wonen & Design beurs, Landal GreenParks, Color- Navigator, Pinta, LAB Paint, Pottery Direct, Decorette, Something Good en als expert voor Women on Wings. Verder geeft ze kleur- en interieurtrainingen, inspirational talks en online en offline masterclasses.

Bron: Home Comfort Press 

Bekijk de projecten van Marie-Gon.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief