Specialist haardenbranche

Boley manifesteert zich al bijna 50 jaar als dé specialist in de haardenbranche. Zo heeft het bedrijf aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de haard zoals we die nu kennen. Boley maakt vuurobjecten op maat in elk gewenste vorm en materiaal. Steeds luisterend naar de individuele wens van haar opdrachtgever.

Techniek en mogelijkheden

Zowel de haard als de inwendige techniek worden in eigen huis geproduceerd in Veghel. Alle haarden voldoen aan de moderne eisen en regelgeving. In tegenstelling tot andere leveranciers heeft Boley zowel een systeem- als installatiekeur op het geheel van haard- en randproducten.

Naast het exclusieve maatwerk levert Boley een ruime collectie hout- en gashaarden met een gesloten verbrandingssysteem. Dit zijn haarden met een uitzonderlijk hoog rendement en deze kunnen prachtig ingebouwd worden in een wand, maar uiteraard ook in een metalen ombouw of houten interieur meubel. Met de lopende gasdiscussie in het vizier, kan Boley al haar haarden met biogas uitvoeren.

Tevens is er de mogelijkheid om de modellen van een elektrisch vuur te voorzien. Voor elke eventuele realisatie wordt een 3D schets uitgewerkt op basis van de bouwtekening om het vuurmeubel naadloos aan te laten sluiten op het in- of exterieur. Ook buitenhaarden behoren tot de eindeloze mogelijkheden.

Kortom Boley staat voor:

  • 100% Nederlands maatwerk openhaarden
  • Eigen ontwerp- en tekenafdeling voor 3D visualisaties
  • Eigen collectie hoogwaardige gesloten hout- en gassystemen

Bekijk nog meer haarden van Boley.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief