Home » Verwezenlijk uw woondroom

Verwezenlijk uw woondroom

Door admin

Loft met ongekende mogelijkheden

Centraal gelegen in de dorpskern van Nieuwerkerk aan den IJssel vindt u deze riante ruimte van circa 180 m2. Op loopafstand van winkels en restaurants heeft dit toekomstige appartement een eigen entree aan de Dorpsstraat.

Uitgangspunt is dat het appartement ”“ gelegen in een in 1978 onder architectuur gebouwd pand van Architektenbureau Prins & Kentie ”“ in de huidige staat wordt verkocht.

Dat de woonruimte kan transformeren tot een unieke en bijzonder smaakvolle loft, bewijzen topinterieurontwerpers Stephen Versteegh en Stan Kruijssen die op basis van creativiteit en ervaring een prachtige ontwerp maakten. Tevens is het ontwerp door Stan Kruijssen van Studio Concreet in artist impressions is gegoten.

Wonderbaarlijk totaalplaatje

In de ruim bemeten droomwoning ontwierp de ervaren createur een riante woon- en leefruimte, waarin onder meer een open keuken met kookeiland is gesitueerd. De eigenaar van Versteegh-Design creëert met een multifunctionele en deels doorzichtige roomdivider een visuele scheiding tussen de keuken en de woonkamer en zorgt zo voor intimiteit in het totaalplaatje.

Het plafond is maar liefst 4,70 meter hoog, waardoor het ruimtelijke effect wordt vergroot. In het fraaie appartement vinden we verder een riante hoofdslaapkamer (inclusief ruim bemeten dressing room), twee slaapkamers en een badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Wat mag Stephen Versteegh voor u betekenen?

Klik hier om naast het interieurontwerp de verdere specialiteiten van Versteegh Design te ontdekken.

Wat mag Stan Kruijssen voor u betekenen?

Klik hier om naast de exterieur & interieurontwerp én artist impressions de verdere specialiteiten van Studio Concreet te ontdekken.

Interesse in het loft?

Dorpsstraat 9, 2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel

Klik hier om contact op te nemen met Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Vraagprijs: € 354.000,- k.k.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief