Home » Vijfsterrenplusinterieur in de bergen

Vijfsterrenplusinterieur in de bergen

Hans Kuijten

Door marketing

Aan de rand van het Oostenrijkse toeristendorp Westendorf werd een bestaand resort vergroot met een compleet nieuwe gebouw en omgedoopt tot PURE Resort Westendorf. Topdesigner Hans Kuijten ontwierp het oogstrelende interieur van de nieuwbouw, waarbij de infinitypool op het dak een ware eyecatcher is 

Gelegen aan een 18holesgolfbaan biedt PURE Resort Westendorf zijn gasten rust en een weids uitzicht op de omgeving en de imponerende bergen. De prachtige ligging maakt dat het luxe resort zowel in de zomer alsook in de winter in trek is bij toeristen. Hans Kuijten ontwierp een interieur dat geborgenheid, comfort en luxe uitstraalt en helemaal is afgestemd op de omgeving en de wensen van zijn opdrachtgevers. Het lichte kleurenpalet en de natuurlijke materialen verlenen het sfeervolle totaalbeeld rust en warmte. De grote glaspartijen en het open karakter van de publieke ruimtes benadrukken de ruimtelijkheid in het resort en vergroten de connectie met de omgeving.  

Lobby als eyecatcher 

De lobby van het riante resort is een toonbeeld van de creativiteit van Hans Kuijten. De ruimte is uitnodigend en geeft je een warm en welkom gevoel. Een sfeervolle plek waar je na het inchecken even rustig gaat zitten of waar je geniet van een drankje uit de aangrenzende bar. De haardpartij en het uitzicht completeren de fraaie setting. De bijzondere achterwand bij de receptie is gerealiseerd door leerspecialist Alphenberg.  

Ultiem genieten  

Het serene, sfeervolle en luxe sfeerbeeld zet zich voort in de diverse verblijven – we tellen in totaal 52 appartementen, suites en penthouses – die het resort rijk is. Hoogwaardige en natuurlijke materialen, comfortabel meubilair en luxe afwerkingen zorgen voor een huiselijke en aansprekende sfeer in de ruimtes. Voor de ultieme ontspanning na een dag skiën, wandelen of golfen kunnen de gasten van PURE Resort Westendorf terecht in de twee wellnessruimtes, een fitnessruimte en de twee verwarmde buitenzwembaden, waar rust, vrijheid en het prachtige uitzicht voor perfectie zorgen. Ultiem genieten met zicht op de Alpen.  

 

Tekst: Sander Lemmens 

Fotografie: Peter Baas  

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief