Home » Vila Vita Parc | Algarve Portugal

Vila Vita Parc | Algarve Portugal

Door Lisette Trinthamer

Mooiste resort van Portugal

Ongetwijfeld een van de mooiste resorts van heel Portugal. Het hotel ligt in een oase van uitgestrekte tuinen (22ha) aan een zandstrand en biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud.Er zijn 170 smaakvolle ingerichte kamers en suites en ook zijn er een aantal masterpiece villa’s op het resort.

Faciliteiten Spa

Vila Vita’s Spa beschikt over 12 behandelkamers, 1 yoga-paviljoen in de tuin en de Hypoxi Studio met revolutionaire lichaamssculptuurtechnieken. Verder zijn er een fitnessruimte en sportfaciliteiten, zoals midgetgolfbaan en een tennisbaan.

Michelin sterren restaurant

Zeven zwembaden waarvan drie kinderbaden, meerdere zonneterrassen, twee zandstranden en tien geweldige restaurants waaronder het 2-sterren Michelin restaurant Ocean. Een aanrader!

Ligging op een klif

Vila Vita Parc ligt op een klif met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het bevindt zich in Alporchinhos en bestaat uit gebouwen in Moorse stijl, omringd door tropische tuinen.

Excellent’s  luxury travel consultant Monique de Vos van Departures bezocht het hotel reeds een aantal malen en zorgt voor de pret/prijs garantie.

Meer weten? info@departures.nl of bel 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief