Home » Villa aan het water

Villa aan het water

Solarlux

Door marketing

Bij veel mensen speelt het eigen huis een steeds belangrijkere rol in het leven. Het is veel meer geworden dan vier muren en een dak boven je hoofd.  Het is een plek om te ontspannen, gasten te ontvangen of een hobby uit te oefenen. De kunst is om het huis en de omgeving één geheel te laten vormen, waarbij binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. 

Solarlux

Een gezond huis 

Belangrijke elementen in een woning zijn natuurlijk daglicht en een goede ventilatie. De frisse lucht in huis zorgt voor een goed binnenklimaat en voorkomt vocht- en schimmelvorming. Dit komt direct de gezondheid ten goede, evenals een flinke portie daglicht dat een bijdrage levert aan een positiever humeur en beter bioritme. Kortom: tijd om je huis ook te betrekken bij een gezonde levensstijl. 

Solarlux
Solarlux

Binnen is buiten 

Wil je je huis gezonder maken, dan bieden de producten van Solarlux een goede oplossing vanwege de hoge mate van transparantie en flexibele openingsmogelijkheden. Zo kun je de achtergevel van je woning royaal openen met een vouwwand. In tegenstelling tot een traditionele schuifpui of tuindeuren open je met een vouwwand de ruimte nagenoeg over de volle breedte.   

logo solarlux

Ontdek de vele vaardigheden van Solarlux

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief