Home » Te koop | Moderna villa met zeezicht in Benissa Costa

Te koop | Moderna villa met zeezicht in Benissa Costa

Door marketing

PRIJS: vanaf €795.000,- excl. ovb en k.k.

Op het zuiden gelegen villa met uitzicht op zee,  gelegen aan de kust van Benissa, dicht bij de prachtige baaien, stranden en strandbars van Abogat, Pinets, La Fustera, en op een klein eindje rijden van het centrum , de zandstranden en de boulevards van Moraira en Calpe. Op de benedenverdieping: 2 slaapkamers, 1 badkamer, waskamer, berging en gym.

Op de begane grond: open woonkamer, keuken met eiland, eetgedeelte, 2 slaapkamers en 1 badkamer, directe toegang tot de zone van het zwembad met zeezicht.

Op de eerste verdieping: 2 slaapkamers, 1 badkamer, terras met zeezicht.

Buitengebeuren:  4x9m zwembad met buitendouche, diverse terrassen, tuin en parkeerplaats voor 3 auto’s.

Kenmerken: vloerverwarming, airco, inbouwkasten, buitenkozijnwerk met Guardian glas met zonnefilter , de ramen zijn voorzien van elektrische shutters of screens, omheind perceel met automatische toegangspoort voor auto’s en voetgangerspoort.

BIJZONDERHEDEN:

  • Woonoppervlakte 290m2
  • Perceel 816m2
  • Prachtig uitzicht op zee
  • Dicht bij diverse baaien en stranden

Meer informatie kunt u vinden via de volgende link: https://www.royal-residence.nl/villa-kopen-in-spanje/1065-Villa-Benissa-Costa-Blanca-Spanje/ 

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING
Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.