Villa omgetoverd tot familiehuis

Exclusieve metamorfose

Linda Pol werd door de familie van deze woning benaderd met de vraag, maak een familiehuis waar we als gezin samen kunnen zijn, maar waar ieder ook zijn eigen plekje kan zoeken.  

Open ruimte

In het souterrain bevindt zich een filmkamer met lounge en bar. De begane grond is een grote open ruimte waar keuken, zithoek en woonkamer in elkaar over loopt, maar is door middel van stalen wanden met glas open en dicht te zetten.  

Dit grote gebaar zorgt naast een brede functionaliteit voor een stuk verbinding in de ruimte.

Centraal in de zithoek staat de haardwand met tv die in één vorm zijn samengevoegd en daarbij een rustig beeld maakt. Warme okertinten, goudtinten en bijzondere stoffen geven de ruimte het elan waar het huis om vraagt.

 

Maatwerk in combinatie met kwaliteit

Er is een zwarte eiken kastenwand om de hal heen op maat gebouwd, die verschillende functies bevat, het loopt over van apparatuur wand in de keuken, tot werkplek en in de woonkamer een decoratieve vakkenkast met opbergruimte.

Brede functionaliteit

Linda Pol stond tevens garant voor het ontwerp van de badkamers met inloopkast. De badkamers zijn functioneel en licht ingericht. Al het kastwerk in custom ontwerp; elegant & clean in natuurlijke tinten

Neem contact op met Studio Linda Pol om te kijken naar de mogelijkheden voor u.