Home » Voorloper in duurzame haarden

Voorloper in duurzame haarden

Door admin

Constante productontwikkeling

Faber en Dimpelx zijn ‘on fire’ en gaan als haardenmerken voorop in de transitie naar een duurzame wereld, waarin het genieten van een inbouwsfeerhaard volop mogelijk is … en blijft. De uitkomst van constante productontwikkeling en ruim 175 jaar ervaring.

Alternatieve energiesoorten

Verantwoord gasgebruik, de energietransitie en het gebruik van alternatieve energiesoorten zoals electriciteit zijn in de wereld van sfeerhaarden actuele thema”s. De recente mondiale ontwikkelingen maken het werken vanuit huis bovendien actueler dan ooit.

Voor het seizoen 20/21 introduceert Glen Dimplex Benelux, met als haardenmerken Faber en Dimplex, niet minder dan elf gloednieuwe gas- en elektrische sfeerhaarden, voorzien van meerdere gepatenteerde innovaties voor zowel gas- als elektrische vuren. In EXCELLENT Magazine stelt Glen Dimplex Benelux twee prachtige modellen aan u voor.

Elektrische haarden op gas: de hybride Faber Matrix RD en ST

Faber zet onverminderd in op de ontwikkeling van gasvuren en streeft bij een rijk en sfeervol vuurbeeld naar een minimaal gasverbruik en zo min. mogelijk warmte. Ronduit baanbrekend op dit gebied zijn de compleet nieuw ontwikkelde MatriX Room Divider (RD) en See Through (ST) met Hybrid Pro Light (HPL)-techniek.

Royale inbouwhaarden, die een ongekend rijk vuurbeeld desgewenst kunnen combineren met een opzienbarende halvering van het gasverbruik en bijbehorende warmte-productie en daarom ook te beschouwen als de eerste elektrische haarden op gas!

Ideaal voor wie een royale sfeerhaard waardeert maar de haardwarmte veelal niet nodig heeft.

Faber E-Matrix Linear

Faber verbreedt de omvangrijke MatriX-haardenserie voor seizoen 20/21 opnieuw met een elektrische variant van een gasmodel. Nieuw zijn dit jaar namelijk de elektrische versies van de “Linear”-modellen: moderne, gestrekte haarden met een zichthoogte van 400 mm, in de breedtes 1050 en 1300 mm.

Opzienbarend is de nu sterk doorontwikkelde ledtechnologie, die de vuurbeleving naar een nog hoger niveau tilt. Net als bij de gasversies zullen ook de e-MatriX Linear-modellen direct in drie zichtvarianten leverbaar zijn.

De nieuwe e-MatriX Linear Fires vormen een volwaardig alternatief voor een gas- of houthaard, en bieden zelfs nieuwe mogelijkheden waar een hout- of gashaard niet mogelijk of gewenst is. Inspiratie voor innovatieve en toekomstbestendige interieurarchitectuur!

Bekijk het haardenaanbod van Faber.

Aanschouw het aanbod van Dimplex.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief