Home » Geweldig interieur- en lichtplan

Geweldig interieur- en lichtplan

Door admin

Transformatie tot een heerlijke plek

Studio MBC heeft voor deze bestaande vrijstaande woning een compleet nieuw interieur- en lichtontwerp mogen maken. Op de plek waar de keuken was gesitueerd is nu een mooie grote eettafel gekomen. Een prettige plek met zicht op een mooi groot kunstwerk en de maatwerk keuken.

Maatwerk

In het midden van de woning stonden dragende muurtjes waar Studio MBC één muur van heeft gemaakt met daar omheen maatwerk heeft ontworpen met aan één kant de keuken om de muur heen en doorloopt in maatwerk kasten in de zitkamer. Deze maatwerk kast wordt onderbroken door mooie stalen deuren. De juiste verlichting maakt het geheel compleet.

Unieke visie op wonen

Studio MBC wordt gerund door Miriam Borsboom Capelle. Haar visie op wonen en werken, het persoonlijk contact met de klant en haar ervaring in het uitvoeren van totaalconcepten ziet u terug in haar werk.

Miriam richt zich met Studio MBC op exclusieve woon- en werkruimtes waarbij maatwerk, verlichting en hoge kwaliteit van oplevering voorop staan. Miriam weet ruimtes, particulier of zakelijk, te doorzien en wordt daarom al graag in vroeg stadium betrokken bij nieuwbouw of renovatie plannen. Studio MBC werkt al sinds 2012 aan het ontwerpen van interieurs en op maat gemaakte lichtplannen. Er is ruime ervaring in zowel particuliere ontwerpen als zakelijke oplossingen.

Lees hier meer over Studio MBC … 

Professional met een ruime ervaring op het gebied van interieur- & lichtplannen!

Maak kennis met Studio MBC.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief