Waanzininge collectie

Expert op het gebied van trends!

Ontdek de collectie

Binnen korte tijd hebben we een geweldige collectie van sfeer verhogende producten op de markt gebracht. Waarvan het grootse gedeelte ook nog eens met elkaar verbonden kan worden, qua geluid en licht. En daar houden we van, verbinding zoeken. Mooie momenten met vrienden om u heen. Nikki.Amsterdam brings people together!

Altijd en overal creëert u de juiste sfeer met de familie van Nikki.Amsterdam. Aangename verlichting, drankjes gekoeld en jouw eigen spot-on playlist via uw smartphone, onze producten maken het mogelijk. In de tuin, op het terras, in de keuken, het park of op de boot..

De mogelijkheden zijn eindeloos. En door onze steeds maar groter wordende collectie hebben we voor elke situatie wel wat geschikts. Of het nou een intiem samenzijn is, of een big party. Nikki.Amsterdam is graag van de partij!

 

The.Bar Table

– Succes gegarandeerd met deze reus binnen de Nikki.Amsterdam Family! De mooi vormgegeven verrijdbare statafel is een zeer opvallende verschijning op ieder feestje, terras of in de tuin. The.Bar Table is uitgerust met een bluetooth speaker en multicolor verlichting met in het midden voldoende ruimte voor het koelen van meerdere flessen wijn of champagne.  Bleef de bedrijfsborrel, zoals u ‘m nog nooit beleefd hebt.

The.Lampions

The.Lampion is uw nieuwe partner op die momenten die het leven zo aangenaam maken! De fraai vormgegeven designlamp biedt drie functionaliteiten – lamp, luidspreker en (wijn)koeler – waardoor het een welkome gast is op menig feestje, ontspannen boottocht of heerlijk samenzijn tijdens een diner of in het park.

Hang The.Lampion

Het A-kwaliteit lederen hengsel is in lengte verstelbaar. Hang The.Lampion hiermee op in een boom en creëer een sprookjesachtig tafereel! Of u The Lampion nu gebruikt voor de muziek, voor het licht, als koeler of zelf als plantenbak, het is een echte wannahave!

The.Lampion is verkrijgbaar in drie verschillende maten, The.Lampion S, The.Lampion M en The.Lampion L. Koppel de lampionnen onderling of met andere producten van Nikki.Amsterdam en creëer overal hetzelfde geluid en/of licht!