Home » Waanzinnig ontwerp door Eric Kant

Waanzinnig ontwerp door Eric Kant

Door admin

ERIC KANT Contemporary design

Het is altijd de kunst om voor elke klant een op maat gemaakt ontwerp te maken. Een ontwerp wat past bij de manier van leven en waar zij zich fijn bij voelen, dan is het voor het team van ERIC KANT contemporary design geslaagd. Voor elke klant is dat anders. Door de nauwe samenwerking en de belangrijke kennismakingsgesprekken leren zij hun klant kennen. Alleen zo kunnen ze een passend ontwerp maken.

Belangrijke elementen

De eigenaren van deze villa kenden Eric al aangezien ze voor hun vorige woning ook aan de slag zijn gegaan. Elementen waar zij zo van genoten dienden terug te komen in dit ontwerp. Zo was het zwembad een belangrijk element. Het geluid van het water over de glazen rand werkt rustgevend. Achter in de tuin heb je een prachtig uitzicht over het water naar het huis.

De eyecatcher

Binnen was de routing het vertrekpunt, daar begint alles mee. De ruimtes dienen goed in elkaar over te vloeien. Het hart van het huis heeft een mooie vide wat de eyecatcher is als je de woning binnen komt.

Padoek timmerwerk

De ramen zijn in staal uitgevoerd van Perfect View gecombineerd met padoek timmerwerk. Wij werken vaak met padoek omdat dit een houtsoort is wat heel mooi natuurlijk vergrijsd en erg duurzaam is. Het huis is volledig voorzien van alle moderne technieken en wordt bediend via Crestron van De Opera Domotica uit Oisterwijk.

Keuken

Van achter het fornuis heb je een adembenemend uitzicht over het zwembad richting het poolhouse. De keuken van Culimaat is uitgevoegd in een donkere eikenfineer met vintage lakwerk. Het natuursteen is van SolidNature en is een mooie rustige basis voor deze tijdloze villa.

Dit project wordt gerealiseerd door Eric Kant

Voor meer inspiratie klik HIER

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief