Home » Waarom gebruiken bedrijven stickers in hun marketingstrategieën?

Waarom gebruiken bedrijven stickers in hun marketingstrategieën?

DrukZo

Door Excellent admin

Stickermarketing

Al decennialang maken talloze topbedrijven gebruik van stickermarketing. Een succesvolle stickercampagne is ideaal om nog dichter bij je doelgroep te komen, want stickers zijn een fantastische manier om op te vallen en je klanten te belonen. Er zijn bovendien verscheidene marketingstrategieën die je voor jouw merk kan toepassen. Laten we eens kijken waarom stickers zo effectief zijn.

Stickers kunnen jouw merk doen opvallen

Vandaag de dag denken veel bedrijven niet meer zoveel aan fysiek promotiemateriaal, en dat is zonde. Stickers zijn namelijk een van de meest doeltreffende manieren om een succesvolle marketingcampagne te voeren op lokaal niveau. Digitale marketing gaat vaak gepaard met overbevolking en inefficiënt ruimtegebruik – er zijn nu zo veel advertenties dat de mensen door de meeste heen lopen zonder zelfs maar te kijken.

Stickerreclames

Dit is iets heel anders met stickerreclames. Wanneer mensen aantrekkelijke stickers zien, kunnen ze hun ogen er nauwelijks vanaf houden. Dit betekent dat stickers perfect zijn om jouw bedrijfsboodschap te laten opvallen, in plaats van te veel tijd en geld te besteden aan online promotie.

Mensen houden van stickers en plakken ze overal op

Stickers bestellen voor jouw merk is een goed idee, want het is keer op keer gebleken dat er veel mensen zijn die van stickers houden. Waarom is dat eigenlijk? Sterker nog, er zijn talloze redenen voor! Veel mensen gebruiken stickers om ze overal op te plakken, misschien om een punt te maken of hun steun ergens voor te betuigen. Bovendien zijn stickers een geweldige manier om verschillende objecten te decoreren en een anders saai uitziende laptop of slaapkamerdeur nieuw leven in te blazen.

Stickers zijn jouw visitekaartje

Zou het niet geweldig zijn als je overal jouw visitekaartje kunt achterlaten? Dit is wat je met stickers kunt doen, zolang ze de aandacht kunnen trekken van zowel potentiële als bestaande klanten. Het aanbrengen van een sticker op een voorwerp is in wezen als het plaatsen van jouw handtekening onder dat voorwerp. Dit betekent dat de sticker voor zichzelf zal spreken

Stickers bij DrukZo

Wil je stickers op rol bestellen en eenvoudig grote hoeveelheden van jouw eigen stickercollectie laten afdrukken? Dan kun je dit doen bij DrukZo, dé online drukkerij waarbij je eenvoudig aan de slag kunt gaan met uiteenlopende variaties van stickers voor verscheidene doeleinden. Creëer ruimte voor creativiteit en begin direct met het ontwerpen van jouw stickers met de eenvoudige tools van DrukZo

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief