Home » Wanneer oud en nieuw elkaar omarmen en versterken

Wanneer oud en nieuw elkaar omarmen en versterken

Guy de Vos

Door Stagiair

Modern en luxe wonen met sfeerverhogende knipogen naar vroeger. Een perfecte weerspiegeling van de dromen van de opdrachtgevers. Het summum van woonperfectie. Topdesigner Guy de Vos tekende voor de luxe transformatie van het herenhuis uit 1919, herstelde authentieke elementen in ere en creëerde een totaalbeeld om verliefd op te worden. En van te blijven houden.  

Al bij binnenkomst vind je in het sierlijke interieur verrassing en verwarming. Geïntrigeerd door het licht aan het einde van de lange gang, wil je op ontdekkingstocht. Je wilt je verder laten omarmen door het prachtige ontwerp, waarin het rijke verleden en alle facetten van modern wonen elkaar versterken. Voor de realisatie van dit prachtige totaalplaatje ging de bestaande indeling op de schop en werd het herenhuis aan de achterzijde verrijkt met een moderne aanbouw. Daarin is de living gesitueerd, die door de minimalistische kozijnen baadt in het natuurlijke licht. De kamer ademt comfort, luxe en sfeer. De houten wandafwerking zorgt voor warmte en akoestiek in de hoge ruimte, terwijl ook de stenen wand sfeerverhogend werkt.  

Hart van de woning  

De stijlvolle maatwerkkeuken vormt het figuurlijke hart van de woning. Het imposante eiland geldt als een waar designobject en contrasteert op fraaie wijze met het in de leefruimte toegepaste eucalyptushout. De stijlvolle nis, de elegante barstoelen en de klassieke schuifdeuren richting de elegante en warme eetkamer voegen extra beleving toe aan de rijk geoutilleerde keuken.  

Klasse, schoonheid en comfort  

Op de eerste verdieping van de bijzondere woning creëerde Guy in de vorm van een luxe privédomein een absolute blikvanger. Een vijfsterrenpluservaring waarnaar je blijft kijken. Een kunstwerk om volledig in tot rust te komen. Via de inloopkast bereiken de bewoners de oogstrelende badkamer, waarin creativiteit, vakmanschap en de persoonlijke wensen van de opdrachtgevers samensmelten. Het maatwerkmeubel is van grote schoonheid, het centrale bad uitnodigend en de meer dan royale douche van waaruit je zicht hebt op de tuin een ultieme wellnesservaring. En alsof dat nog niet genoeg is, kijk je vanuit het bad via de sfeerverhogende planten naar de nok van de woning. Wat een klasse en luxe in één ruimte. De sfeervolle tuin maakt het totaalbeeld vervolgens af en draagt bij aan de heerlijke beleving die de droomwoning biedt.  

Fotografie: Peter Baas  

De volgende partijen werkten mee aan dit project: 

Guy de Vos | E3 Interieurbouw | R. Evers Totaalbouw | Gaggenau

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief