Home » Wanneer passie, creativiteit en vakmanschap elkaar omarmen en versterken

Wanneer passie, creativiteit en vakmanschap elkaar omarmen en versterken

RMR Interieurbouw en Designa Architectuur BNA en Designa Interieur BNI bereiken woonperfectie

Door Stagiair

Op een prachtig landgoed in Zeeland is een statige en riante villa omgetoverd tot een absolute droomvilla die warmte, schoonheid en hoogwaardig vakmanschap ademt. Een prachtige woonomgeving, waarin het gezin in alle rust, comfort en luxe het leven viert. Het oogstrelende interieur is het resultaat van een meer dan geslaagde samenwerking tussen RMR Interieurbouw en Designa Architectuur BNA en Designa Interieur BNI uit Hoevelaken.  

RMR Interieurbouw uit Moergestel staat voor hoogwaardig maatwerk. Voor vakwerk. En dat al meer dan twintig jaar. In de eigen werkplaats vervaardigt het bedrijf op ambachtelijke wijze het interieur en de meubels van de dromen van de opdrachtgevers, exact op maat en volledig afgestemd op hun wensen. Vervolgens worden de maatwerkobjecten met zorg, passie en oog voor detail door eigen vakmensen op de locatie geplaatst. Persoonlijk, stijlvol, spraakmakend en oogstrelend. Het bijzondere resultaat van denken, praten, kijken en doen. RMR Interieurbouw werkt – onder leiding van eigenaar en oprichter Frank Rijnen en directeur Rogér Selijveelvuldig samen met bekende (interieur)architecten. Waaronder dus Designa, waarmee het in Zeeland een fantastisch totaalplaatje realiseerde. Op basis van jarenlange ervaring, vakmanschap en creativiteit perfectioneerde RMR Interieurbouw de prachtige ontwerpen van Designa en creëerde het kwaliteitsbedrijf een maatwerkinterieur dat de perfectie overstijgt.  

Een ziel en geborgenheid  

In het bestaande interieur van het landhuis ontbrak het volgens Bertram Terpstra, founder van Designa en bekend van het RTL4-programma Van Woonvilla naar Droomvilla, aan functionaliteit, een ziel en geborgenheid en warmte. Zeker in de royale entreeruimte van de woning en in het leefgedeelte, dat de sfeer had van een te grote balzaal. Doordat in de hal voor een donker kleurenpalet is gekozen en een strakke doorgang is gecreëerd, wint de ruimte aan kracht en warmte en krijg je als bezoeker direct een prettig gevoel bij het interieur. Al helemaal na het zien van de fabelachtige maatwerktrap, die door Level Trappen & Constructies B.V. is gerealiseerd. Het aantrekkelijke maatwerkobject is uitgevoerd in staal en hout, waarbij de treden zijn bekleed met leer.  

Smaakmakers  

Het royale leefgedeelte van de fraai gelegen woning wordt door de vele raampartijen verwarmd en verrijkt door het binnenvallende zonlicht. Het vele glas zorgt vanuit de living, de eetruimte en de keuken tevens voor een grote connectie met de tuin en de omgeving. Ook tussen de drie ruimtes is de verbinding voelbaar. Toch is er door de passende inrichting en de sfeerverhogende haardpartij – die als roomdivider dient – sprake van een prettige geborgenheid. Verdere smaakmakers zijn de maatwerkkasten in de eetkamer en de rijk ingerichte televisiekamer en uiteraard de maatwerkkeuken, waarvoor RMR Interieurbouw hoogwaardige en natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen gebruikte. De grote eyecatcher in de unieke keuken is de wijnklimaatkast, die de luxe ruimte verrijkt.  

Wat een weelde  

Het hoge detail- en afwerkingsniveau zien we ook in het privédomein van de opdrachtgevers, de gastenkamers, de atelierruimte van de vrouw des huizes en de uitnodigende mancave, die is voorzien van een luxe bar, een pooltafel en flipperkasten. Rijke stoffen en materialen, bijzondere accessoires, een warm kleurenpalet en oogverblindende verlichting zorgen er voor extra sfeer. In de slaapkamer staat het bed als bijzonder object voor een grote raampartij, waardoor de opdrachtgevers ’s ochtends in alle rust en privacy van een prachtig uitzicht kunnen genieten. De slaapkamer staat in verbinding met de luxe dressing en de oogstrelende en comfortabele badkamer, waarin de bewoners ook vanuit het losstaande bad zicht hebben op de mooie omgeving. Wat een luxe, wat een weelde. En de ziel, de geborgenheid en de warmte die bij de start van de grondige metamorfose ontbraken? Die zijn door de meer dan geslaagde samenwerking tussen RMR Interieurbouw en Designa duidelijk voel- en zichtbaar in het prachtige eindresultaat.  

Fotografie: Denise Zwijnen

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief