Home » Warm, robuust en stijlvol

Warm, robuust en stijlvol

Simone van Es

Door marketing

Een optimale connectie met de natuurrijke omgeving, een heldere routing en indeling en fijne zitplekjes voor ieder moment van de dag maken van de prachtige nieuwbouwvilla een heerlijk comfortabel, leefbaar en prettig leefhuis, zowel voor als de opdrachtgevers alleen zijn alsook voor als de kinderen en kleinkinderen op bezoek zijn.  

Om tot het voor de opdrachtgevers perfecte totaalplaatje te komen, werkte interieurontwerpster Simone van Es nauw samen met architect Machiel Hopman, eigenaar van ConverseArchitects. Lange zichtlijnen, grote raampartijen, natuurlijke materialen, een rustig kleurenpalet en een open indeling zorgen voor warmte, rust, licht en een heerlijke flow op de begane grond van het oogstrelende landhuis, waar onder meer de living – voorzien van een sfeerverhogende haardpartij –, de leefkeuken en een kantoorruimte zijn gesitueerd 

Omgeven door de natuur  

Bijzonder stijlvol is de riante maatwerkkeuken, waarin uiteraard wordt gekookt, gegeten aan de royale eettafel – het blad is gemaakt van lavasteen – en in alle rust kan worden genoten in het knusse zithoekje bij de haardpartij. Bij mooi weer kunnen de bewoners de deuren richting het aangrenzende en overdekte terras openen om in de buitenlucht te kunnen eten en drinken. Ook de zithoek in de serre wordt veelvuldig door de bewoners gebruikt. De houtconstructie – tevens toegepast in de slaapkamer van de opdrachtgevers – en het royale zicht op de tuin geven de sierlijke ruimte een natuurlijke en warme toets. Een heerlijke plek waar je wordt omgeven door de prachtige natuur.  

Verbinding  

Ook in de privéruimtes van de opdrachtgevers smelten robuustheid en elegantie op smaakvolle wijze samen en zorgen lange zichtlijnen voor rust en verbinding tussen de slaap- en badkamer en de inloopkast. Door de horizontale raampartijen valt het natuurlijke licht stijlvol de slaapkamer binnen en krijgt de ruimte nog meer glans. De raampartij bij het vrijstaande bad maakt dat de bewoners zelfs in bad een heerlijk zicht op de tuin hebben.  

Fotografie: Denise Zwijnen Photography

De volgende partijen werkten mee aan dit project: 

 Simone van Es Interiors | ConverseArchitects

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief