Home » Warm, sfeervol en sereen

Warm, sfeervol en sereen

StudioLIV

Door marketing

Op basis van de wensen en dromen van de opdrachtgevers metamorfoseerde Linda Verlouw – eigenaresse van StudioLIV – de in 2007 gebouwde villa met een klassieke inslag tot een luxe, hedendaagse en prettige woning. Met haar creativiteit, kennis van materialen en het vermogen om tot prachtige woonoplossingen te komen, wist de gepassioneerde designer de hoge verwachtingen van haar opdrachtgevers ruim te overtreffen.  

Op de lambrisering en de ronde en statige maatwerktrap na werd de volledige woning gestript en liet Linda de indeling van de woning in zijn geheel aansluiten bij de leefwijze van de bewoners, die graag een warme, sfeervolle en knusse woning wilden. Door een roomdivider in het midden van de living te positioneren, is het gelukt om aan de wens naar geborgenheid te voldoen. In het maatwerkobject verwerkte Linda een haardpartij, de televisie en een prachtig verlichte wijnkast.  

Ronde vormen  

De voorliefde van de bewoners voor gezelligheid, mensen om hen heen en het op gezette tijden organiseren van een feestje, vertaalde StudioLIV in een ruim opgezette en adembenemende living – waarin een royale en comfortabele bank het middelpunt vormt –, een warme en rijk ingerichte keuken en een luxe bargedeelte. De bar bestaat uit messing en is ingelegd met de halfedelsteen smoky quartz (rookkwarts), die door het toepassen van ledpanelen subtiel licht doorlaat. Overige bijzondere details op de begane grond zijn de door Linda ontworpen stalen deur – waarin helder en gebronsd glas is verwerkt – en de elegante eethoek in de aan de tuin grenzende leefruimte. Door de gehele woning zien we ronde vormen terug, waardoor een serene sfeer ontstaat. 

Bad op een podium 

Op de eerste verdieping paste Linda in het royale privédomein van de bewoners enorme glaspartijen en constructies van houten latten toe, waardoor geborgenheid én spanning ontstaat. Doordat het bed op deze plek in het slaapvertrek staat, genieten de bewoners iedere ochtend van een fraai zicht op de voorgelegen waterpartij. Aan de achterzijde van het bed ontwierp Linda een luxe dressing. Op deze etage vormt het luxe en ronde bad de blikvanger. Linda creëerde ultieme luxe door het bad op een podium te plaatsen en de treden op fraaie wijze te verlichten.  

 

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Studio LIV | Stylish Glass | Macazz | DecoLegno BV | SolidNature HQ | Quooker

Onel Window Dressings | vief_realiseert

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief