Warme eenheid

Ruimtelijkheid, warmte & allure

Zo omschrijft designer Anja Kroon het wensenpakket van de eigenaar reeds bestaande woning. ”We gooiden de gehele begane grond op de schop en creëerden een interieur dat bij de woning past en aansluit op de woonstijl van de opdrachtgever”, aldus de bevlogen interior designer, die tot ver over de landsgrenzen actief is.

”Van Londen en Ibiza tot Dubai. Door mijn brede en jarenlange ervaring bouwde ik een groot, relevant en internationaal netwerk op en realiseerde ze voor vele gerenommeerde cliënten succesvolle droomprojecten”.

Warm en sfeervol totaalbeeld

De belangrijkste ingreep die de eigenaresse van By Anja Kroon doorvoerde, was het verwijderen van de muur tussen de woonkamer en de garage. De woonoppervlakte op de begane grond werd zo een stuk groter, maar door de juiste keuzes te maken op het gebied van meubilair en kleur- en materiaalgebruik is het Anja Kroon gelukt om een aangenaam, warm en sfeervol totaalbeeld te scheppen.

“Er heerst balans en eenheid in het interieur. In zo’n grote ruimte moet je niet gaan werken met allerlei tierelantijntjes, maar met grote gebaren”, wijst ze onder meer op de imposante houten boomstamtafel van wel 500 kilogram.

“Een prachtig en robuust maatwerkmeubel dat niet alleen geldt als een eyecatcher, maar door het formaat ook voor verbinding zorgt tussen de diverse leefruimtes op de begane grond. Net zoals de grote bank in de televisieruimte dat bijvoorbeeld doet.”

Perfecte samensmelting

Het fraaie meubilair, het op maat gemaakte lichtplan, de houten vloer en de bijzondere kunst smelten in de woning op fraaie wijze samen. Sfeervol is het door Anja Kroon gerealiseerde hoekje op de plek waar vroeger de entree van de garage was gesitueerd. Ze verving de garagedeuren door twee openslaande tuindeuren en voorzag het intieme hoekje verder van een relaxbank, sfeerlicht en een oogstrelend kunstwerk.

Woonperfectie

Het prachtige resultaat is het gevolg van een samenwerking tussen Anja Kroon en haar team van vakmensen en woonspecialisten, omdat ze allemaal dezelfde vaktaal spreken en het allerhoogste niveau nastreven, is het ook in deze woning gelukt om woonperfectie te realiseren.

“Wij staan voor exclusiviteit en kwaliteit en verlenen onze high-end service aan expats, kantoren, hotels, restaurants en de particuliere en zakelijke markt. In opdracht van Christie’s Real Estate, andere gerenommeerde makelaarskantoren en vastgoedbeleggers, verzorgt By Anja Kroon een high-end interieurstyling, die zorgdraagt voor een snelle verkoop met veelal hogere opbrengst.

Wij omarmen de dromen van onze opdrachtgevers en creëren met onze unieke stijl een comfortabele omgeving voor hun leven en business.“

High-end wall art van Rebel Art Label

In het door Anja Kroon ontworpen interieur zorgen de kunstenaarsmotieven van Rebel Art Label voor een perfect passende sfeer.

Rebel Art Label is een jong, fris en rebels bedrijf met een uitzonderlijke passie voor hoogwaardige luxe afgewerkte kunstwerken. Bij Rebel Art Label ervaren mensen uitzonderlijke kunstfotografie en handgeschilderde schilderijen. Pronkstukken die uiteraard ook te koop zijn. In korte tijd werd Rebel Art Label toonaangevend op het gebied van Plexiglas (Acryl) en Alu-dibond.

Het enthousiaste team heeft jarenlange ervaring in de wereld van wanddecoratie. De mensen van Rebel Art Label weten hoe ze de beste en opkomende fotografen en artiesten aan het merk kunnen binden. Het opgebouwde portfolio is een gevarieerde en opwindende mix van kunstwerken van veelbelovende nieuwkomers en gevestigde artiesten.

De door Rebel Art Label gevoerde werken zijn originele foto’s en handgeschilderde schilderijen. De kunstwerken worden in een beperkte oplage van zo’n 75 tot 150 stuks in Europa geproduceerd. Ook grote formaten worden tegen klantvriendelijke prijzen verkocht. Het doel van Rebel Art Label is om hoogwaardige kunstwerken perfect te laten aansluiten bij ieder denkbaar interieur.

Fotografie | Michael van Oosten

Met dank aan de belanghebbende partijen:

By Anja Kroon, Rebel Art Label, Reinders Posters BV

HG Boomstamtafels, HG Tuinmeubelen