Home » Warme, luxe en persoonlijke gezinsvilla

Warme, luxe en persoonlijke gezinsvilla

Studio Marijn Kramer Interior Design

Door Veerle van Heertum

“Als we het hele proces over zouden doen, kozen we weer voor Marijn en haar team en maakten we weer precies dezelfde keuzes.” De bewoners kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Studio Marijn Kramer en vooral ook naar het betoverende eindresultaat, waarin stijl, warmte, luxe en comfort op smaakvolle wijze samensmelten.

Het stijlvolle exterieur van de nieuwbouwwoning – Studio Marijn Kramer Interior Design dacht op esthetisch vlak mee met de architect – bestaat uit strak, wit stucwerk, donkere kozijnen en louvres en een aantrekkelijke rieten kap. De fraaie dakbedekking voegt samen met de houten voordeur en garagepoort warmte toe aan het totaalbeeld. Bij binnenkomst zorgt de majestueuze entreehal voor bewondering en verwarming. De statige trapopgang, de imposante verlichting, de indrukwekkende deuren richting de woonkeuken enerzijds en de living anderzijds en de grote hoogte smelten op bijzondere wijze samen tot een prachtig geheel.

Leefkeuken als figuurlijk hart

De royale en door de creatieve studio op maat ontworpen leefkeuken vormt het figuurlijke hart van de woning. De stijlvolle ruimte is voor het grote gezin dé plek waar de dag wordt doorgenomen en gezellig wordt gegeten. De haardpartij zorgt voor extra warmte en beleving in de ruimte, die is voorzien van comfortabel en exclusief meubilair en een fraaie tegelvloer. Het kookeiland is van lichtgekleurd keramiek, dat goed combineert met de donkere achterwand, waarin kastruimte en de apparatuur zijn verwerkt. Vanuit de keuken kijken de bewoners uit over het aangrenzende terras, het zwembad en de rest van de tuin.

Luxe ingerichte living

Ook in de living zien we – geheel volgens de wens van de opdrachtgevers – een warm, comfortabel en luxe kleuren- en materialenpalet. De heerlijke ruimte vormt de perfecte setting voor gezellige gezinsavonden in het weekend, waar onder het genot van de warmte van de haard en een lekker drankje de drukke werk- en schoolweek kan worden afgesloten. Voor gezinsleden die in alle rust willen werken of studeren, ontwierp Studio Marijn Kramer een stijlvolle en met imposante schuifdeuren af te sluiten relaxruimte, waarin een kunstwerk hangt van Alisa Lim A Po.

Spannend effect

Op de bovengelegen verdieping situeerde Marijn onder meer de slaapkamers voor de kinderen van het grote gezin én de stijlvolle privéruimte van de opdrachtgevers. De shutters aan de buitenzijde van de raampartijen achter zorgen voor een spannend effect in de slaapkamer van de opdrachtevers en in de oogstrelende badkamer, waarin je vanuit het vrijstaande bad zicht hebt op de achtertuin en de rest van de omgeving.

Tekst: Sander Lemmens

Fotografie: Peter Baas

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Studio Marijn Kramer Interior Design | Noort Interieur | Cor-Niels Tuinen | Houweling Architecten

Bouwton badkamers & tegelvloeren | Quality Pools

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief