Home » Warme sferen in luxe loft

Warme sferen in luxe loft

Door Aty Verschuren

Warme sferen in luxe loft

De royale loft – gelegen in een pand dat vroeger een maatschappelijke functie had – ademt luxe, ruimte én intimiteit. LOTZ interior projects & design tekende voor het ontwerp van het stijlvolle totaalplaatje, waarin de door Eginstill gerealiseerde maatwerk keuken een van de eyecatchers is. “Mijn stijl is modern, maar gezellig. Een spannende mix van vintage en moderne elementen, die resulteert in onverwachte, eclectische interieurs. De kracht zit ‘m juist in de verschillen die ik wil samenbrengen in een nieuwe context en harmonie. Dat zie je ook terug in deze woning”, aldus designer Charlotte Emmerig.

eettafel

“De opdrachtgevers zijn grote liefhebbers van kunst en wensten een interieur, waarin hun kunstcollectie goed tot zijn recht komt. Vandaar dat ik bijvoorbeeld in de living niet traditioneel een bank voor een muur heb gepositioneerd, maar koos voor een ziteiland in het midden van de ruimte. Ook in de overige ruimtes hebben de bewoners goed zicht op hun prachtige werken”, legt Charlotte uit.

bank

De eigenaresse van LOTZ interior projects & design vervolgt: “De loft werd casco opgeleverd en had voorzien kunnen worden van twee verdiepingen. De bewoners werden echter op slag verliefd op de grote hoogte in de ruimte en vroegen mij om de ruimte compleet open te houden en de hoogte te benadrukken in het ontwerp. Alleen boven de keuken is een luxe leeshoek en een opslagruimte gerealiseerd.”

kunst

De royale lichtinval in de loft versterkt het stijlvolle en warme karakter van het maatwerkinterieur. In combinatie met het genoemde ziteiland leidt dat tot een heerlijk en vrij gevoel in de woonkamer. In de statige entree zorgen rijke en warme materialen voor een prettige kennismaking met de loft. De riante maatwerktafel en de elegante stoelen geven extra cachet aan de unieke keuken.

keuken

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

 

LOTZ interior projects & design

Oude Enghweg 26

1217 JD Hilversum

Tel: 06-18556628

Maretti Lightning

Bolderweg 7

1332 AX Almere

Tel: 036-5326612

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief