Warme uitstraling met tijdloze kasten

Ingespeeld op huidige woontrends

De nieuwe kasten uit de Teak Grooves collectie van Ethnicraft bewijzen dat de laatste trends en een tijdloos design prima te combineren zijn.

Na de offwhite en minimalistische Scandinavische stijl van de voorbije jaren, komt er met Grooves weer warmte en beweging in de woonkamer.

Donkere teak met door Indonesische ambachtslieden bewerkte lijnen verlenen deze meubels een aangenaam karakter dat enkel beter wordt met de jaren.

Meubel met een verhaal

Achter elke lijn op de Grooves-kast schuilt het verhaal van een Indonesische ambachtsman. Lijn na lijn tovert hij de houten deuren om tot een uniek kunstwerk.

Zo genieten ook wij mee van zijn traditionele kunst. Enkele kleine maar charmante imperfecties bij dat proces zorgen voor een uitstraling die interieurs tot leven wekt.

Oneindige mogelijkheden

De Grooves-collectie bestaat uit drie formaten die ieder interieur weten te bekoren. Wie van subtiele opbergruimtes houdt, wint ruimte met de lange smalle TV-console.

De dressoir en kast mogen dan iets groter zijn, de fijne metalen afwerking maakt van de kasten een stijlvol meubel in uw interieur.

Het zit ook van binnen

Schoonheid zit niet alleen aan de buitenkant, dat bewijst de Grooves-collectie.

De binnenzijde van elk meubel is met een oog voor detail vervaardigd. Zo zijn de meubels niet alleen van buiten prettig om te zien, maar ook een plezier om open te doen.

Teak Grooves collectie van Ethnicraft