Home » Een oase van warmte en natuur in de hectische binnenstad van Amsterdam

Een oase van warmte en natuur in de hectische binnenstad van Amsterdam

Martijn de Wit Vloeren

Door Veerle van Heertum

Onze opdrachtgevers zijn eigenaar van een van Amsterdams meest bekende bloemenzaken. Hun wensen waren dan ook om hun prachtige nieuwbouwappartement te voorzien van veel warmte en natuurlijke tonen. De vloer vormde hierbij uiteraard een belangrijk fundament.

De warmte en diepe kleur van de door ons gemaakte houten vloer is een perfecte basis geworden voor de rest van het interieur. Variërend van aardetonen, uiteraard veel groen, maar ook lichte & moderne details. De houten vloer weet elke keer weer passend te combineren en lijkt per ruimte een andere kleur te hebben.

Door de houten vloer in vrijwel elke ruimte drempelloos door te leggen is er een luxe gevoel van ruimte en eenheid gecreëerd. Het visgraatpatroon helpt hierbij enorm. Omdat het volledig gelijkvloerse appartement verschillende loop- en zichtlijnen bevat danst het patroon als het ware van kamer naar kamer. Geen ruimte te klein of te groot, geen hoek waarin de vloer niet goed tot zijn recht komt.

Opvallend in onze projecten is voor velen hoe vaak wij onze houtenvloeren in keukens door laten lopen. Men is initieel erg bezorgd over de vlekgevoeligheid van hout en het bijbehorende onderhoud. Uiteraard is dit altijd een belangrijk aandachtspunt en hebben wij hier jarenlang gezocht naar de beste oplossing voor dit probleem. Wij werken onze houten vloeren dan ook vrijwel altijd af met een enorme krachtige coating. Deze coating zorgt voor een sterke beschermende laag op het hout welke ook nog eens gemakkelijk is in onderhoud. Onze adviseurs vertellen hier natuurlijk graag mee over!

En dan vergeten wij nog bijna te vermelden dat net zoals het overgrote deel van onze projecten, ook dit appartement weer voorzien is van vloerverwarming- en koeling. Geen enkel probleem voor onze houten vloeren.

Geïnteresseerd in onze houten vloeren, of bent u juist op zoek naar een andere vloerafwerking zoals vloerbedekking, PVC, linoleum of zelfs laminaat? In onze showrooms kunt u het allemaal vinden en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van dé perfecte vloer!

Ontdek de vele vaardigheden van Martijn de Wit Vloeren

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief