Home » Warmte, luxe en eenheid

Warmte, luxe en eenheid

1001 PROJECTS

Door marketing

“Een woning als uit een woontijdschrift. Een plek waar we ons helemaal thuis voelen”, aldus de trotse bewoners van de nieuwbouwwoning, waarvoor ontwerpbureau 1001 PROJECTS – in nauwe samenwerking met de betrokken opdrachtgevers – het sfeervolle en warme interieur ontwierp. Het resultaat is een luxe totaalplaatje met een luchtig karakter, waarbij de verschillende leefruimtes fraai samensmelten en een warme, stijlvolle en uitnodigende eenheid vormen. 

woonkamer

Om tot dit oogstrelende interieur te komen, gaf interieurontwerpster Felice du Pré-Stahlie onder meer interieur- en kleuradvies, ontwierp ze het verlichtingsplan en assisteerde ze de opdrachtgevers bij het shoppen. Het interieur op de begane grond heeft een open karakter: de leefkeuken, living en eetkamer gaan in een natuurlijke flow in elkaar over. De toegepaste materialen en het kleurenpalet geven iedere leefruimte wel een eigen uitstraling. Naast de materialen zijn de grote glaspartijen belangrijke sfeermakers in de woning. Natuurlijk licht verlicht en verwarmt het interieur immers op een heerlijke manier 

woonkamer

Bijzondere leefruimtes 

Via de zichtlijn vanuit de entree – de deur richting het woongedeelte is voorzien van glas – maken we bij binnenkomst al kennis met het stijlvolle interieur. De living straalt door het fraaie meubilair en de gekozen kleuren sfeer en warmte uit, een beleving die wordt versterkt door het op maat ontworpen haardmeubel. In het hart van het interieur situeerde Felice de eetruimte, waarin een royale eettafel, sierlijke stoeltjes en een indrukwekkende lamp boven de tafel samensmelten tot een bijzonder plaatje. Doordat de wand richting de hal van dezelfde bekleding is voorzien als de haard, ontstaat de door de bewoners gewenste eenheid. Aan de voorzijde vinden we de leefkeuken, die bijdraagt aan het luxe karakter van het interieur. Felice combineerde donker hout, een zwart werkblad van keramiek en metallic messing tegeltjes, waardoor warmte en luxe elkaar omarmen.  

 

eetkamer
keuken
haard

Fotografie: Renee Ligtvoet 

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

1001 PROJECTS

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief