Home » Warmte, luxe en verrassing in beachclub Lseven

Warmte, luxe en verrassing in beachclub Lseven

Zorgeloos genieten in heerlijke sferen

Door Veerle van Heertum

On-Nederlandse luxe. Een miniparadijs aan het water. De perfecte plek om na de drukte en stress van alledag te ontspannen. Om je te laven aan heerlijke gerechtjes en drankjes, zorgeloos te genieten van de omgeving en het leven te vieren. Lseven in het Brabantse Boxtel is sexy en uniek en verleidt je vanaf het moment dat je je auto parkeert. Ultiem genieten in heerlijke sferen. Proost, dans, eet, ontspan, lach en denk niet aan morgen.

Osiris Hertman en zijn team zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van het heerlijke interieur en de uitnodigende buitenruimte aan het water. En zoals we van de topdesigner gewend zijn, creëerde hij ook hier een droomwereld die verrast, verblijdt en vraagt om te worden ontdekt. Het heerlijke gevoel dat je gewenst bent, krijg je al bij de Instagramwaardige entree van de beachclub, waarna de prachtige kleurrijke en ruime centrale ruimte je in vervoering brengt. Osiris Hertman bedacht om rond loungebanken kunstwerken te laten printen op duizenden kettinkjes. Dit semitransparante gordijn geeft een geborgen gevoel om de rondzit heen. De bar is ontworpen met natuursteen onyx platen waar zacht licht doorheen straalt, die samen met de heerlijke geur, de relaxte muziek en het zicht op het terras en het water voor een perfecte vibe zorgen. De heerlijke zitplekken – zowel binnen als buiten – stralen intimiteit uit, zonder dat je afgesloten bent van de rest van de bezoekers. Je maakt deel uit van het sfeervolle geheel, maar je voelt toch de gewenste geborgenheid.

Hoge niveau

De gastvrijheid, de heerlijke gerechten en de verleidelijke drankjes sluiten perfect aan bij het hoge niveau van de inrichting van beachclub Lseven, die zich perfect leent voor zakelijke events, bedrijfsborrels, vergaderingen of feestelijke aangelegenheden zoals een babyborrel of trouwerij. De van de rest van de beachclub af te sluiten ruimtes The Green Room en het grotere The Dome bieden plek aan grote groepen, waarbij 120 personen het maximale aantal is. The Green Room is volledig in het groen uitgevoerd: van de zitbank tot het plafond, alles is uitgevoerd in een groentint met eigen textuur.

Genieten met je voetjes in het zand

De heerlijke en relaxte sfeer van binnen zet zich buiten voort. De ruime terrassen, de sexy privécabana’s op het water en het stijlvol ingerichte zandstrandje trekken aan en nodigen uit. Osiris: “Lseven beachclub is een cadeau voor de omgeving, het design met Ibiza-vibes sluit super goed aan bij het stoere meer van Molenwijk in Boxtel. Direct achter het gebouw staat een zeer grote monumentale boom, daar hebben we het hele terras omheen gebouwd. Door de hoge rand van een ovale muurtje te voorzien van gele tegeltjes lijkt het alsof er een grote bonsaiboom staat. Het beeld van de enorme gorilla geeft het natuurlijke element een spannend contrast.”

Het moge duidelijk zijn: Lseven heeft een grote wow-factor, die je moet ontdekken. Ervaar de rust, luxe en de zorgeloze sfeer. Je bent het waard.

Fotografie: Ellen Breedveld

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief