Home » Wellness onder de duinen

Wellness onder de duinen

Door admin

Project met de wow-factor

Ontworpen door Marco van Zal Architecten.

Droomzwembaden

Waterstijl is gespecialiseerd in het realiseren van dromen. Zij zijn gespecialiseerd in het realiseren van droomzwembaden én wellnessruimtes. Soms hebben ze te maken met een bijzonder project waarbij zij extra geïnspireerd raken. Dat was zeker het geval bij dit project.

Complete wellness

Op een bosrijke kavel in het duingebied van Bentveld mocht Waterstijl een complete wellness uitvoeren. Niet zomaar een; namelijk ónder een bestaande duin. Door de ruimte op te laten gaan in de natuurlijke plooiing van de tuin, valt de omvang van de wellness nagenoeg totaal niet op. Met de zee als “buurman” kan dit project worden geplaatst onder de categorie “nog nooit eerder gezien in Nederland”.

Een sensationele uitstraling

Het infinity zwembad van 20 meter lang zorgt voor een bijzonder spiegeleffect. Door het overloopsysteem staat de waterspiegel gelijk aan de vloer. Dit brengt een prachtige uitstraling teweeg en is een lust voor het oog. Het is heerlijk ontspannen in de bijzondere uitsparing, die geheel is uitgevoerd in mozaïek.

Maatwerk

Naast het zwembad is er een whirlpool op maat geplaatst die dezelfde mozaïeken uitvoering heeft als de uitsparing. Deze is voorzien van lucht- en watermassage. In de wellness wordt minimaal gebruik gemaakt van chemicaliën om zo de waterkwaliteit te garanderen. De gehele installatie is uiteraard energiezuinig.

Luxe & ontspanning

Door de grote open pui staat u direct in contact met de tuin. Online kunnen alle belangrijke parameters via een dashboard worden uitgelezen en aangestuurd. Er is geen bad afdekking nodig, omdat er een speciale luchtbehandelingssysteem aan zit gekoppeld. In deze bijzondere wellness staat luxe en ontspanning op één.

Meer weten over dit project of zelf een droomproject in gedachten? Kijk dan op Waterstijl.nl

Ontdek HIER wat de mogelijkheden zijn bij Waterstijl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief