Home » Wellness resort Thermen Berendonck

Wellness resort Thermen Berendonck

Door Veerle van Heertum

De magie van Azië, de betovering van India

 

Je voelt het overal in Thermen Berendonck. Op deze unieke plek droom je weg in de wonderlijke wereld van duizend-en-een-nacht.

Maandenlang hebben we met man en macht gewerkt om deze Oosterse belevenis te realiseren. Een uitdagend project waarin veel creativiteit, vakbekwame kennis en doorzettingsvermogen van ons werd verlangd, maar met een prachtig resultaat!

Adviserende rol op technisch en esthetisch niveau

Voor dit project hebben wij niet alleen (maatwerk)tegels en producten geleverd, maar zijn we ook in de adviserende en begeleidende rol gekropen. Alle keuzes zijn zowel op technisch als esthetisch niveau beoordeeld.

Realisatie van maatwerk

Diverse wellness toepassingen zijn in eigen productie vervaardigd, waaronder zwembadbakken, zwembadranden, wastafels en wellness banken. Eveneens zijn er balies en buffetbladen verwezenlijkt. Alle toepassingen zijn gemaakt uit groot formaat dun keramiek.

Naast het realiseren van maatwerk is er bijna 7000 vierkante meter aan tegels geleverd, van mozaïek tot keramische vloer- en wandbekleding. Dit in samenspraak met interieurarchitect Linda Pol.

 

Bekijk het volledig project op: https://www.asselux.nl/project/wellness-resort-thermen-berendonck/

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief