Home » Werken in heerlijke en huiselijke sferen

Werken in heerlijke en huiselijke sferen

Suzan Vromans

Door Stagiair

Uitnodigend, warm en mysterieus. Verrassend, huiselijk en luxe. Met liefde voor de rijke historie van het pand creëerde interieurarchitect Suzan Vromans een meer dan bijzondere werkomgeving voor haar opdrachtgever en zijn medewerkers. Een sfeervol geheel, waarin uiteraard hard wordt gewerkt, maar de sociale omgang met klanten net zo belangrijk is en zakelijke successen samen worden gevierd. “De oplevering is al ruim zeven maanden geleden en we hebben nog nergens spijt van. We hebben nog niets aan het totaalbeeld aangepast”, aldus de tevreden opdrachtgever.  

Suzan Vromans is uitgegroeid tot een gerespecteerd interieurarchitect in de zakelijke sector en ontwerpt tevens particuliere woon- en verblijfsruimten. In haar werk ligt de nadruk op bijzondere  persoonlijke ontwerpen, het écht luisteren naar de wensen van de klant en het vertalen van wensen en noden. Naast het ontwerp kan Suzan de realisatie geheel op zich nemen en daarvoor maakt ze gebruik van een eigen team van specialisten, ervaren vakmensen en leveranciers.  

Luxe hotelsfeer  

In de entreeruimte word je als bezoeker verwarmd en omarmd door een warm en luxe sfeerbeeld. Rijke en natuurlijke materialen, een hoog afwerkings- en detailniveau en stijlvol maatwerk zorgen samen voor het prettige gevoel dat je welkom bent. Bovendien is het meteen duidelijk dat je in een bijzondere werkomgeving terecht bent gekomen. Via de entreeruimte, die gelijkenissen vertoont met de lobby van een luxe hotel, bereiken we een sfeervolle ruimte met een oogstrelende bar, een comfortabel zitgedeelte en een royale eettafel. Bijzonder behang, sfeerverhogende verlichting en het bijzondere vloerkleed vervolmaken in combinatie met het zicht op de tuin het luxe totaalbeeld.  

Geen standaard kantoor  

Het sfeerbeeld van de diverse werkplekken verschilt: iedere medewerker mocht zijn of haar voorkeuren doorgeven voor de uitstraling van de eigen werkruimte. Wel zien we in elk kantoor fraaie wandpanelen die de ruimte allure verlenen, een klassieke touch toevoegen en sfeerverhogend werken. De grote blikvanger in het imponerende interieur is de ‘Herenkamer’. De donkere kamer is voorzien van statig meubilair, een majestueuze kroonluchter en stijlvol akoestisch 3D-behang. Ook het plafond is adembenemend. Een verdieping hoger ontwierp Suzan nog enkele werk- en overlegplekken én de kleurrijke en uitnodigende lunchruimte. Het zijn de verrassing, de schoonheid, het geboden comfort, het hoge detailniveau, de rijke materialen en het hoogwaardige (maatwerk)meubilair dat van het geheel een verre van standaard kantoor maken. Nee, werken in deze omgeving is zeker geen straf. 

Fotografie: Peter Baas

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief