Home » Winckelmans, Ecostone en Ariostea

Winckelmans, Ecostone en Ariostea

Michel Oprey & Beisterveld neemt 3 merken over

Door Nicole Zaaijer

Bij Michel Oprey & Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die op  reizen door de hele wereld ontdekt worden en waarvan de verdere ontwikkeling  intensief wordt begeleid.

Recent hebben zij naast de al uitgebreide collectie ook nog eens  3 nieuwe merken overgenomen van Intercodam.

Winckelmans

Winckelmans is al meer dan veertig jaar aanwezig in Nederland! Vanaf dit jaar maakt deze geweldige collectie deel uit van ons uitgebreide assortiment.
‘De dubbelhard gebakken tegels van Winckelmans zijn nagenoeg overal toepasbaar en door het grote assortiment van kleuren en maatvoeringen zijn allerlei stijlen te realiseren.’
Winckelmans-tegels duiken niet alleen op in openbare gebouwen over de hele wereld. Ook komen deze perfect tot hun recht in huis. Ze zijn ideaal als badkamertegels, douchetegels, keukentegels en keramische tegels voor de woonkamer of de hal. Bovendien kun je ze perfect als wandtegels plaatsen. Je kunt ze sober en uniform leggen of er een leuk (kleuren)patroon mee vormen. Ze passen in een oud herenhuis, een eigentijdse inrichting of een landelijke woning. Laat je inspireren!

Daarnaast is het productieproces erg interessant. Er wordt veel met de hand gewerkt om de tegels unieke motiefjes en vormen te geven.

Michel Oprey

Ecostone

Ecostone biedt een veelzijdige, milieuvriendelijke ontwerpoplossing voor architecten, ontwerpers en bouwers. De grote hoeveelheid steen (ongeveer 75% van de samenstelling) geeft Ecostone-tegels een natuurlijke en volle uitstraling.Ecostone heeft het voordeel dat het – ten opzichte van andere producten op cementbasis – licht van gewicht is vanwege de beperkte dikte van de tegels. Daardoor zijn de transport- en verpakkingskosten lager en zijn de superieur sterke tegels makkelijker te hanteren.

Michel Oprey

Ariostea

Ariostea richt zich op wand-en vloertegel afwerkingen voor binnen en buiten. Solide, sterk en uniform. De tegels behouden hun uiterlijk, zelfs bij extreme slijtage en schade. Het materiaal is makkelijk schoon te maken , brandt niet en geeft geen schadelijke stoffen af. De tegels zijn geproduceerd met maximaal respect voor het milieu en de arbeiders.

De Ultra-collectie is verkrijgbaar in grote formaten tot 150 x 300 cm. Daardoor komen de natuureffecten op de keramische platen uitstekend tot hun recht. De platen zijn zo licht  en sterk dat ze probleemloos verwerkt kunnen worden op vloeren, wanden en meubels.

Michel Oprey
close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief