Home » Wit landhuis met rieten afwerking

Wit landhuis met rieten afwerking

Door admin

Statig landhuis van topklasse

De opdrachtgever had een duidelijke droom: een statig wit huis met hoge ramen en een rieten kap. Met deze wensen en de karakteristieken van de omgeving, dorpse lintbebouwing, is een ontwerp gemaakt dat balanceert op de grens van landhuis en villa.

De eenvoudige hoofdmassa en relatief lage goothoogte geven het pand een landelijke uitstraling. Door gebruik te maken van de juiste materialen en kleuren wordt de woning voorzien van een chique uitstraling.

Wat mogen zij voor u betekenen?

Spanjers Architect is een persoonlijk en deskundig architectenbureau, dat zich richt op een breed scala aan ontwerpopgaven. Het bureau is opgericht in 2005 en heeft sinds die tijd een zeer ruime ervaring opgebouwd door te werken aan een groot aantal projecten. In het veelzijdige portfolio vindt u onder andere verbouwingen van woningen, maar ook bedrijfspanden en complete vakantieparken.

Vanuit het inspirerende kantoor in Oirschot houden zij zich bezig met de essentie van ons vak: het verwezenlijken van uw dromen!

Van eerste schets, via technische tekeningen en advies over duurzaamheid, naar de begeleiding en oplevering van de bouw. Voor al deze facetten in het bouwproces is Spanjers Architect uw aanspreekpunt.

Meer weten over Spanjers Architect? Ontdek hier wat zij voor u mogen betekenen óf neem direct contact op.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief