Home » Wonen op de mooiste locatie van Son

Wonen op de mooiste locatie van Son

DHVC Vastgoed

Door marketing

Prachtige locatie

DHVC Vastgoed biedt u op 1 van de mooiste locaties van Son, dit fantastische perceel van 2310m², waar het nu mogelijk is om je absolute droomhuis te realiseren! Het perceel is gelegen aan de lommerrijke bosachtige rustige Berkenlaan, rondom, staan tal van volwassen en hoge naaldbomen.

Wonen in rust in een bruisende omgeving.

Dankzij het fraaie perceel aan de rand van de dorpskern, zijn rust en privacy gegarandeerd. Toch zijn alle voordelen, bedrijvigheid en levendigheid van Eindhoven binnen handbereik. Ook de natuur is niet ver weg, aan de andere kant van de Boslaan loopt men zo het Sonse bos in. Even verderop op een paar kilometer loop- en fietsafstand, zijn de Sonse vennen en het Oude Meer gelegen een oase van rust en ontspanning.

Son en omgeving Son en Breugel heeft zich ontwikkeld als een divers en levendig dorp, met een gezellige dorpskern met een goed voorzieningenniveau op het gebied van dagwinkels, horecagelegenheden en restaurants. Son ligt tevens op korte afstand van het stadscentrum van Eindhoven en heeft goede ontsluitingen naar het snelwegennet A2, A58 en A50.

Ontdek de vele vaardigheden van DHVC Vastgoed

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief