Home » Wonen op Ibiza

Wonen op Ibiza

Door admin

Door de jaren heen

Het kopen van een woning is een grote beslissing. Iets wat u normaal maar een aantal maal in uw leven doet. De woningmarkt is continu in beweging. Indien u nu een woning koopt is het proces niet meer te vergelijken met een aantal jaar geleden toen u wellicht voor het eerst een woning kocht of naar een grotere woning verhuisde.

De juiste keuze

Bovendien is de zoektocht naar een geschikte woning de laatste jaren enorm veranderd dankzij het internet. U hoeft nu enkel uw computer op te starten om te zien welke woningen nieuw in de verkoop zijn gekomen, uw droomhuis te selecteren en een afspraak te maken met de verkopend makelaar.

De verkopend makelaar behartigt echter de belangen van de verkopende partij en kan daarom geen onafhankelijk advies geven tijdens een bezichtiging. Tel daar een taalbarriÁ¨re, gebrek aan kennis van de lokale wetgeving en vele andere zaken bij op die optreden als u een woning wenst te kopen in het buitenland.

Bovendien kunt u zich voorstellen dat het nóg belangrijker is om als koper de juiste keuze te maken en u professioneel bij te laten staan. Dat geldt óók de fervente Ibiza-gangers omdat wij tot in de kleinste details ondersteuning kunnen bieden.

Begeleiding van begin tot eind

Royal Estates Ibiza kan u als aankopend makelaar van het begin tot aan de sleuteloverdracht ondersteunen bij uw zoektocht naar uw droomhuis op Ibiza.

Belangrijke zaken waarin wij u ondersteunen zijn o.a. het inplannen van bezichtigingen. Hier zijn zij persoonlijk aanwezig zullen om het pand professioneel en zonder emotie op waarde te schatten. Ook staan zij u bij tijdens het juridische traject, notariële zaken en met technische aspecten.

Belangrijk is dat zij volledig onafhankelijk zijn en voor 100% aan uw zijde staan tijdens het gehele proces waarbij we u van objectief advies voorzien. Zo is de ervaring dat in 9 van de 10 gevallen een klant een ander object koopt dan zij in eerste instantie in gedachten had(den).

Transparant en betrouwbaar

Royal Estates Ibiza zal u in uw eigen taal begeleiden om een zo goed en duidelijk mogelijk beeld te creëren voor u overgaat tot het officieel aankopen van uw woning. Betrouwbaarheid en transparantie staan te allen tijde centraal.

Allereerst zullen zij een uitgebreid interview met u plannen om een zo duidelijk en goed mogelijk beeld te schetsen waar uw wensen liggen m.b.t uw droomhuis.

Samen met u scannen zij het volledige aanbod van de woningen die beschikbaar zijn op Ibiza. Vervolgens maken zij een voorstel en nemen dit uitvoerig samen met u door.

Ze bespreken alle aspecten zodat u voor uw aankomst weet welke woningen u gaat bekijken en op welk tijdstip. Ook zullen zij u vooraf informeren over de technische staat van de geselecteerde woningen wat uw kostbare tijd zal besparen.

Tenslotte brengt het bedrijf het financiële plaatje in kaart zodat u weet waar u aan toe bent en ook na aankoop van uw droomwoning staan zij tot uw beschikking bij eventuele vragen, wensen of services zoals een persoonlijke chef, chauffeur of het regelen van een nanny.

Bent u enthousiast geworden? Lees dan meer over Royal Estates Ibiza.