Woonboerderij door Building Colours

Woonboerderij door Building Colours

De opdrachtgevers van de fraaie woonboerderij wilden dolgraag sfeer en gezelligheid brengen in hun zakelijke, ietwat kille interieur. Binnenhuisadviseur en eigenaresse van Building Colours Dymph König “Een bevriende architect heeft mij daarom in contact gebracht met dit echtpaar. De strakke moderne basis is aangevuld met een warm kleurenpalet en prachtige natuurlijke materialen.

4404---Building-ColoursOm op elk moment van de dag het gewenste licht te hebben, is het lichtplan onder de loep genomen. Er zijn heel wat extra verlichtingsarmaturen toegevoegd om het gewenste eindresultaat te behalen. De bestaande meubelen zijn in de diverse ruimten van de woonboerderij op een geheel eigen wijze ingepast. Tafelbladen van sidetable en salontafel zijn vervangen door onbehandeld eiken. In de nis is een focuspunt gecreëerd door een accent kleur toe te passen en daarmee het interieur meer pit te geven, de brede planken bieden ruimte aan de dierbare spullen van de bewoners”, aldus Dymph König, die met het advies om een grote eettafel in de woonkamer te plaatsen, heeft bijgedragen aan het familiegevoel van het grote gezin. “De tafel en de ruimte waarin de tafel staat, is het kloppende hart van de woonboerderij geworden.”

4233---Building-ColoursInterieuradvies

Met blijdschap en trots kijkt de creatieve Dymph König naar haar veelzijdige portfolio. “Bijna al mijn opdrachten komen voort uit mond-tot-mondreclame. Het grootste compliment is als de opdrachtgevers het gevoel van thuiskomen ervaren, want dan zijn ze uitermate te spreken over de samenwerking en het resultaat”, glimlacht Dymph. “Elke opdracht en elk interieuradvies is weer speciaal en ontzettend leuk. Ik kies ervoor om een interieur te creëren met een zekere tijdloosheid dat bij mijn opdrachtgever past, in plaats van te volgen wat er op dat moment in de mode is. Als een ontwerp bij je past voel je ook niet de behoefte om telkens te veranderen. De omgang met mensen, de zoektocht naar het perfecte interieuradvies, het spelen met kleuren, het bedenken van creatieve oplossingen, en het uiteindelijk resultaat; maakt dit mijn droomberoep.”

4251---Building-Colours
www.buildingcolours.nl