By Thornam een klassieker

By Thornam een klassieker

“In Denemarken hebben we een ontwerp erfgoed, dat enkele van de grootste klassiekers in de wereld heeft voortgebracht.We staan bekend om ons vakmanschap, onze aandacht voor detail en onze unieke Scandinavische uitstraling” zegt ontwerper Mads Thornam.

Deens Design

Door alternatieven en nieuwe perspectieven toe te voegen aan Deens design worden je zinnen geprikkeld en ontstaan er ontwerpen die je zintuigen prikkelen je creatieve geest openen. De kunst is om klassieke meubelen opnieuw uit te vinden.

bythornam_24_web-400x535

De M

De M is een uniek meubel dat je kunt aanpassen aan je stemming en lifestyle.  Gebruik het als bank, lounge stoel,  of zelfs buiten op het terras. U kunt het zelfs gebruiken als een gezellige en elegant hoofdeinde. De leren riemen maken het makkelijk om de M te verplaatsen en te vormen afhankelijk van de behoefte.

De riemen dienen ook als loops voor wandmontage of kunnen gebruikt worden als hoofdeinde. Het ontwerp doet denken aan een gymnastiekmat geïntroduceerd in sportscholen in heel Europa en op de Olympische Spelen in het midden van de jaren dertig. De M is opnieuw ontworpen in het fijnste leder. De originele schetsen, tekeningen rechten dit herontwerp doen herleven.

EXCELLENT | magazine